Ozlooo-0 Kızlar göğüs için gümüş kapak almayı düşünüyorum ve de göğüs koruma aparatı veya pedi almam gerekir mi ? Bilenler destek olursa sevinirim
2022bebeki Ozlooo-0 Ped hijyenik değil maalesef o yüzden kullanilmasi önerilmiyor. Ben aventin göğüs kalkani aldim hava aldığı için çok daha rahat ettim..lansinoh ya da ayva jeli sürüp üstüne kalkanlari kapatıyorum nemli kaliyor
Gizzgzz Ozlooo-0 valla ben aldım çünkü gümüş kapağı sürekli takılı tutmuyoruz göğsümüzde göğüs pedi ayrı bir ihtiyaç
Feyza03 Ozlooo-0 gümüş kalkan yeterli geldi bana. Göğüs pedi olarak da ipekli pamuklu kumaş yıkanabilir ped kullandım. İki ay kadar bi süre süt çok aktı. Hazır olanlardan da arada kullandım Lansinoh marka güzel ama kumaş olan daha rahat ve sağlıklı bence.
Edafmo Ozlooo-0 ped ben dışarı çıkarken harici kullanmıyorum canım hem hijyenik değil hemde o da yara yapabiliyor göğüsleri. Plastik göğüs kalkanları var onu tavsiye ederim
Bet1 Ozlooo-0 göğüs pedi yara yapıyor canım aventin göğüs kalkanı var çok kullanışlı sütü içinde tuttuğu için de dışarda da rahat oluyor çok birikirse boşaltmak gerekiyor sadece