Sevgikaplan21 Kizlar halen bulamadım isim lütfen yardiminiza ihtiyaçim var 😔anlamı güzel ve modern bı isim istiyorum doğuma 20 gün kaldı ve bulamadım halen .
Daisy0000 esmaa_umitt Canım selam bizde Ahlas koymayi düşünüyorduk ,Kuranda vs geçtiği ve anlamlarının çok güzel olduğunu düşündüğümüz için…. Sonra kuranda geçen kelimeye baktim Ahlas değil ‘Ahlasnâhum’. Yani bu güzel anlamları olan kelime Ahlasnâhum.. Ahlas Arapça da süt sağmak demek. Biz bu sebeple vazgeçtik bilgin olsun
esmaa_umitt Daisy0000 Aaa bilmiyordum oysa ki cami hocasına da sormuştuk senin verdiğin bilgiyi vermedi bize çok teşekkür ederim canım 🌸
semadrd Göktuğ; Savaşmayı seven kimse. Candan, sevecen, gönülden. Gök renkli Tuğ sahibi. Eşimle benim de isimlerimizin anlamında gökyüzü var 💕
semadrd Sevgikaplan21 kız niye beğenmiyor 🙈 sor nasıl bir isim var aklında erkek isimleri yazıp Google’a araştırınca gerçekten bulamıyor insan çünkü çok fazla isim var
Sevgikaplan21 semadrd evet diyorum ona zaten onun söylediği isimleride ben beğenmiyorum iki ara bir derede kaldık yani 😂