KLORAKHANIM Esmaars en iyisi zeytin yagi lavanta yagi valla, ben bio oil ile basladim goguslerim hep catlati sonra dogal yaglara gectim koca gobegimde henuz yok 33. Haftama giricem, insallah olmaz da
TTtutku Esmaars herhangi bi krem değil en çok nemli tutan bi krem yağ olur sürekli nemli olması lazım ıslak gibi
Mutluemos KLORAKHANIM ay benim de göğüslerim ansızın birden çatladı ne yapayım bilmiyorum ne kullanacağımı da her öneriye açığım 🌸
Sercee Busraa__ hamile kalmadan önce wücudumu nemlendirmeye özen göstermezdim 30 haftalık oldum hindistancewizi yağ we zeytinyağ karıştırıp kullanıyorum her duş sonrası ayak bileğimden gögüslere kdr akşamları günaşırı kantaron yağı sürüyorum sadece göbeğime cildim neme doydu meğer nekadar önemliymiş doğumdan snrada dewam etmeyi düşünüyorum.pahalı ürünlere gerek yok gerçekten bio oil 1 kutu aldım ama tüm wücut kullandığım için para yetiştiremezdim açıkcası
KLORAKHANIM Mutluemos keske once ki sonra ki halini gosterebilsen 😂 ciger gibiydi dogal yaglardan sonra toparladi O yuzden pahali yaglara gerek yok. Ve lavanta yagi oyle huzur veriyor ki bebege ve size anlatama.
Gizzgzz Mutluemos lierac çatlak öncesi ve çatlak sonrası serumu var onu kullan ben sadece çatlak öncesini kullanıyorum 27. Haftadayım 10 kilo aldım bişey yok inşallah serumu fayda eder sana biraz pahalı ama
Mutluemos KLORAKHANIM yaaaa gerçekten mi peki nasıl kullandınız deneyelim bakalım ☺️bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🌸
Mutluemos Gizzgzz benim ilk gebelik aşırı derecede sızlıyor ona da iyi gelir mi acaba bu arada teşekkür ederim deneyeceğim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸
Gizzgzz Mutluemos valla benim de ilk gebelik sizlama bende de varda onun için gümüş kapak takıyorum göğüsler süt dolmaya başladığı için sızlıyor bence
KLORAKHANIM Mutluemos surekli sürdum aklima geldikce, her gun dustan sonra ozellikle. Bide su icmek cok onemliymis cidden 🥲 sizde saglikla kucaginiza alin 🤍
Mutluemos Gizzgzz kız bende diyordum ki o gümüş kapak bebisi emzirirken kullanılıyor aaaa anam varya her saniye bisey öğrenirim senden ☺️😂 Allah razı olsun dur sipariş verem gelem arada bildiklerini paylaşır mısın 🙏🌸
Gizzgzz Melekgul yani ben şuanda tüm vücuduma sürüyorum ama emzirme si sonrası göğüs ucu çatlağındam bahsediyorsan bence gümüş kapak al doğum öncesinde kullanmaya başladım doğum sonrası devam edecem
Gizzgzz Mutluemos hayır hayır öncesinde tük e bebek indirimini kaçırdın baya indirime girmişti al şimdiden kullanmaya başla günde bir iki saat takılı kalsın