Duygucoban Kizla gebelikte kasinti neden oluyor? Aksam olunca uyuz gibi kadiniuo heryerim 18 haftaligim karnimda sismdi zaten kollarim bacaklarim sirtim yasayan varmi?
Fgm Duygucoban büyük ihtimalle vücudun açıldığı için kaşınıyorsundur canım benim öyle olmuştu kaşındım kaşındım birden açıldı vücudum 😘
Asmin27 Duygucoban hormonlardan oluyo doktorum öyle söylemişti ama ben 30. Haftalara geldiğinde yirtilma oluyo diye kasiniyorym
Geencanne Duygucoban çatlamazsın inşallah canım karnında şişmediyse cildin kasıldıgı için kaşınıyor olabilir kesinlikle heryerine nemlendirici sür çok su tüketmeye çalış
Ahmedinannesi Ayy benim de kollarım felaket kaşınıyor😫naptıysam geçmedi,sıcak suyla duş almak daha kötü yapıyormuş diye okudum ılık suyla almak gerekiyormuş,krem falan fayda etmiyor bana nemlendirmekle alakalı değil sanırım..
NurayKarabulutGren Dermatoloji uğra doktor görüş losyon kremi verir bide ilaç yazar gebelikte görünen bişey normalmiş kimisi 7 aydan sonra Doğuma kadar devam eder kimisi ilk aylarda görür devam eder kimisi devam etmez
humaninannesi61 Kilo ve gerilmeden dolayı bence. Benim de bacalarım kasıklarım ve karnım kaşınıyor. Cildimde kuru. Bebek yağı kullanıyorum ama gene de kaşınıyor 🤦🏼♀️
KbraAvc Duygucoban bence bebek yagı kullanmayın oda kasındırıyo olabılır yanı ozellıkle bebe yagı degıl herhangı bı yag da. Bnce yag yerıne bıde nemlendırıcı kremler deneyın belkı duzelır