Alif63 Kizlar ikinci bebeğime hamileyim 7+1 sabahları beyaz şeffaf su şeklinde kusuyorum oğlumda 9 ay böyle kustum birinci hamileliğimi zor geçirdim bulantılar yüzünden bunu da öyle geçirmek istemiyorum benim hibi olan var mı ya? Bide öyle kusmadan yemek yersem tüm gün hasta oluyorum yataktan çıkamıyorum
Mommy61 Alif63 o kusma ekşiyen mide kusması, ne yapsan zor da tahin ye aç karnına bikaç kaşık yiyebildiğin kadar ye ekşimenin kesildiğini göreceksin
Yenibirannee Alif63 ahh ahh benimde 2.hamileligim insallah bu rahat gecer dedim ama daha erken başladı bende 8+2 haftaligim.. ilk kızımda 9 ay boyunca + sezeryan esnasında bile istifra ettim 🤣 çubuk kraker yada zeytin peynir biraz rahatlatıyor bide 2 saat arayla ufak ufak atıştırmalık tarzında yiyorum. Canlari iyi olsunda napalim
Fik Kuzu bir kere şeffaf kustum bende ama önceden su içmiştim aç karna ondan kaynaklı olabilir mi şeffaf kusman ? ☺️
Alif63 Fik hayır su içmiyorum uyanır uyanmaz bir halsizlik çöküyor ta ki kusana kadar tam kusarsam iyi eger tam kusmazsam midem hep rahatsız
Alif63 Mommy61 vala midem kaldırmaz zorla pekmez yiyorum kan ilacı bende yan etki yapıyor diye doktor ilaç vermesin diye ama onda bile midem kalkıyor
Alif63 Mommy61 Asyos34 canım biz adıymandaydik urfaya ailemizin yanina geldik sağlık ocağı adıyamanda kaldi
Alif63 Mommy61 gerçekten mi bi denerim olmadı ama çok kötüyüm daha 7 haftalik şimdiden böyleyse ben napacam bilemiyorum kayınbabam da böyle şeyleri kaldırmaaz kızar odama çekilmem hoşuna gitmiyor
Shibalba Geçmiş olsun, bende mide bulantısı oluyo ama kusamiyorum maalesef.. Birkaç kez kustum, Bayaa rahatladım. 14. Haftanın içindeyiz, iki haftadır daha yoğun bir bulantı
Alif63 Yenibirannee aynen ben de kolay geçiyor diye sevinirken baktım yine kusma başladı biraz sade çay fayda etti sanki şuan midem rahat bide yoğurtlu döğme çorbası onlar mideme dokunmuyor
turkuaz_ Alif63 işte bulantı için ama herkeste etki edermi bilmiyorum etti. Etmedi diyenler de var . Tabi tiksindipim kokular olunca illa kötü oluyorum ama bugun hiç öğürmedim