Selam kizlar😊
10 subat da gece suyum gelmeye basladi her tuvalete kalktigimda bir akinti geliyordu anlamadim basta acaba altima mi kaciriyorum diye düsünmüstün😂 sonra sabah oldu hala ayni gecmedi az az devam geliyordu. Sabah doktorumu aradim gittim yanina bakti hersey iyi eve git sancilarini bekle dedi ben eve geldim gece tuvalete kalkmakdan uyuyamadim diye bir kac saat daha uyuyayim de uykumu aliyim diyordum dogumdan önce dinlenmek icin ne yalan söyliyim nerdeyse aksama kadar uzandim keyif yaptim😅 sonra baktim sanci yok bisey yok klktim evi bir güzel dip köse temizledim hani sancim baslasin diye egil kalk merdiven cik derken hic bisey olmadi suyum daha fazla gelmeye baslasdi ama basindan beri hep suyum sari geliyordu.. doktorum normal korkulacak bisey yok demisti.. sonra klktim o kadar temizlik yaptikdan merdiven inip ciktikdan sonra dusa girdimbirah belime sicak su tuttum ama yok ne sanci var ne baska bisey dustan ciktim üstümü giyindim bu seferde suyum bi anda baya bir gelmeye baslafi 4 kere üstümü degistirdim ayiptir söylemesi tuvaletten cikamadim🙄 zar zor üstümü giyindim ama baya islak bir sekilde hastaneye gittim.. hemen nst ye bagladilar beni ilk basta hersey normaldi 1 cm acikligim vardi ama hala sanci falan yoktu.. suni sanci verecekler diye beklerken cocugumun kalbi baya bir hizli atmaya basldi 1 saata yakin nst yapildi ve düzelmedi o arada suyum artik sari degil yesil geliyordu megerse cocuk kakasini yapmis ve benim iltihap degerim cok yüksek cikmis ee tabi üsüne bide gebelik sekeri olunca doktorum kesinlikle normal dogum yaptiramam seni sezeryana almam lazim dedi bende normal dogum istiyorum diye tutturdum doktorum ben bu riski alamam sonunda sezeryana alirim seni bu belli bisey dedi ama normal dogum yapip cocugu tehlikeye atamam dedi mevbur sezeryana alindim. Cok korksam da düsündügün gibi olmadi sezeryan dogumum cok sükür. 11 subat saat 04:04 de kizimi kucagima verdiler ben korkudan tir tir titriyorken kizimi kucagima aldikdan sonra hepsi gecti cok sükür 🤲🏻 onun o sicakligi icimi isitti 🥰 Ameliyattan 6 saat sonra kalkip ayaklandim hazirlandim üstüne yatagimi bile kendim yapiyordum.. ama kizim malesef sarilik oldu 2 gece fazladan hastanede kalmak zorunda kaldik.. ben antibiotik kullanmaya basladim iltihap degerim daha da cikmisti o yüzden 5 gün hastandde kalmak zornda kaldik🙄 cok sükür kizim iyi 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🤲🏻 bu arada hanimlar ben kilolu oldugum icin sezeryan olmak istemedim yaram daha zor iyilesir diye düsündüm acikcasi ama cok sükür kizim dogali 22 gün oldu ve yaram gercekten cok iyi durumda nerdeyse iyimesti bile cok sükür 🤲🏻