Eso66 Benim gibi başından beri mide yanması yaşayan varmı genelde son haftalarda oluyor ama bende 5 haftadan itibaren başladı artık ne yapcam bilmiyorum ne iyi gelir
dnrbs Eso66 bende ilk 3 ay mide bulantısı yaşadım. Bulantılarım bittiği gibi mide yanlamalarım başladı. Şuan 34. Haftadayım hala tam gaz devam ediyo. Benimde hamilelikten önce midem yanardı o yüzden daha çok oluyo gibi geliyo bana. Ama dayanılmayacak bişey değil Gaviscon verdi doktorum bana iyi geliyor
Fik Kuzu bende de 9 haftalıkken başladı doktor erken başladı önceden mide yanma şikayetin varmıydı dedi evet dedim o tetiklenmiş olabilir dedi gaviscon yazdı 3 gün 4 gün içtim geçti sonra içmez oldum şimdi 13+5 haftalığım az az oluyor yanmam ama ilk haftalardaki şiddette değil içmiyorum ilaç o yüzden
Fik Eso66 doktora danışana kadar kefir salatalık armut gibi şeyler tüket badem de iyi geliyor baharattan kaçın çay kahve sakın 🤭 arada sade soda da içebilirsin domates flan da mideyi yakar dikkat et salçalı ve bol yağlı yemeklerden kaçın belli bir süre tavuk haşla pilav yap yanına patates haşla iyi geliyor gibi gibi ☺️
anne2488274 Salatalık soguk süt, soda, sade dondurma, havuç, elma vs bunlar iyi geliyor bence aklıma gelenler suan