ayse_1960 2 gündür kullanıyorum dün akşam kalbim sanki duruyormuş gibi nefesim kesiliyor sonra birden hızlı atmaya başliyor bugünde lekelenmem oldu
AsyAyse ayse_1960 kaçıncı haftandasin canım. Ben gebeligimin başından beri kullanıyorum 29. Haftama giricem ama öyle bişey olmadı. Sadece bir kaç kez burun kanamam oldu o da ondan mi bilmiyorum doktoruma giderken sormayı unuttum. Kızımı görmenin heyecanıyla.
Ruhsuz ayse_1960 ben de kullanıyorum diğer gebeligimde de 35.haftaya kadar kullandım,şimdi 13 haftalık yine 35 haftaya kadar kullanacağım nasipse ,anlattiginiz gibi bir durum olmadı
kevserky ayse_1960 corasprin bnde kullanıyorum ama o öyle bi etki yapmaz kuzum. Genelde kalbin öyle olmasına gebelik sebep olabiliyor. Bir de kansızlık sebep oluyor. Bnde kansızlık var mesela dediğin banada oluyo. Birde sırt üstü yatınca oluyor yan yatmam gerekiyor 22 haftayız biz
1oguzannesi ayse_1960 gebelikte dediğin bende de oluyo kalpte ek atım yani durma hissi yaşıyosun beraberinde daha hızlı atıyor kalbin öyle değil mi ? İlaç öncesi oluyomuydu. Kan değerlerine mutlaka baktır ve doktoruna da söyle bu durumu . Lekelenme içinde doktora git görüş bekleme fazla
Ruhsuz ayse_1960 kan degerlerinize baktırın ya da d vitamini eksikliği vardir ,geçmiş olsun Sağlıcakla kavuş canım 💕💕🤲ha bir de triod hızlı çalışınca da oluyor
ayse_1960 Ruhsuz 2 gün önce d vitamini ve corasprin başladi şimdiye kadar böyle bişey olmamişti anlamadım bende korktum geçmezse doktora gidicem inşallah bişey yoktur bikere vitamin kullanmıştım ozmanda da böyle olmuştu bırakmıştım vitamini hemen acaba yazdığı vitaminden mi oldu
Ruhsuz ayse_1960 bilemiyorum ama vitamin yapmaz sanmıyorum tabi herkesin bünyesi farklı ,peki ilaçların yan etkilerini okudunuz mu yazıyor mu oypr bir şey ,ben genelde okuyunca psikolojik olarak etkileniyorum hangi ilaç olursa olsun o yüzden hiç okumam
ayse_1960 1oguzannesi hayır olmuyordu gebeliğin kaçıncı haftasında oluyordu sizde evet anlattığınız gibi oluyor sabah doktorumu ariycam kontrolede gidicem
ayse_1960 1oguzannesi lekelenme için perinotojiye söyledim hiç bişey demedi özel deki dokturumda ağrı ve yoğun kanama olmasa normal dedi kan degerlerime bakıldı aslında gittiğimde direk 3 aydan sonra d vitamini verdi vitaminlerime bakmadan sağlık ocağında bakmışlardi normaldi
ayse_1960 1oguzannesi sizin neyden sebep oluyordu hamilelikten mi kaçıncı haftanizda oldu birde nezman geçti doktoruma sordum normal dedi
___ozlm___ Ben iğne ve corasprin kullanıyorum ilk gebeliğimde de kullandım. Bunda hiç olmadı ancak öncekinde zaman zaman yoğun şekilde değil ama leke şeklinde kanama oluyordu.
Ruhsuz ayse_1960 bir de aklıma şu geldi acaba kanın çok mu sulandı o da olabilir ,yani ilacı neden verdi pihtilasmami var o yüzden mi kullandiriyor
Ruhsuz ayse_1960 valla son zamanlarda kim hamileyse herkese veriliyor gibi çok kişiden duydum,kanı çok suku olanlara ya. Etksii olur mu bilemiyorum doktorlar daha iyi bilir tabi ,imkanınız varsa özele bı kere gidip derim
1oguzannesi ayse_1960 benim 3 yıldır var kovidden sonra kalmıştı ama çok nadir olur gebelikte fazla oluyodu doktor kalpte kapakçık kan kaçırıyormuş ona bağlı dedi gebelikte artar dediler oğluma hamileyken aşırı olurdu doğumdan sonra geçmişti .
ayse_1960 1oguzannesi ilaç falan vermedimi doktor bir sakıncası varmiymis bende yoktu böyle bişey yeni oldu