Hayalim_63 Selamün aleyküm kızlar ben şuan 29 haftadayım bebeğin hareketleri gün içinde çok az hissediyorum uyumadan önce hissediyorum birde sizde durumlar ne herkes aynımı ben bazen endişe ediyorum hareket olmayınca 😣
Ecemsuakpolat_ Hayalim_63 benim de aynen öyle gayet hareketliydi bi kaç gündür az hareket ediyor bizde 29. Haftadayız ve nedense bugün hiç uyuyamadım sağ tarafımda garip bi ağrı var böyle yürürken geriyor içimden beni sancı gibi yürüryüp duruyorum belki çocuk o tarafa baskı yapmıştır yerini değiştirir diye ama 🤷♀️
alya00 Hayalim_63 o hafta benimde öyleydi. Su için sola yatın hareketleniyor bebek. Çok endişeliyseniz sağlık ocağında kalp atışını dinleyebilirsiniz
duygusakalli Hayalim_63 bebek gün içinde amniyon sıvısının içinde sizin hareketlerinize bağlı olarak uyuyor. Ancak siz uzandığınızda ve uykuya hazırladığınızda uyanıyormus o yüzden endişe etmeyin sağlıkla kavuşacaksınız inşallah 🍀
Slaedz Haftadan sonra genelde yerleri daralıyor ve hareket edemiyorlar , uyku moduna geçiyorlar daha sakin oluyorlar benimde aynıydı 31. Haftayı buluyor bu endişe etme tatlı ye karnını doyur soluna yat yine 1 saat içinde tepki vermezse sağlık ocağınada kalp atışlarını duyabilirsiniz