Sevilmom Günaydın güzel hamişler 🌸 Tüp bebek tedavisi görenler keseyi ve kalp atışınızı kaçıncı haftalarda görüp duydunuz ? 🌸
Yeshll Sevilmom ben 5+3 te keseyi gördüm 7+3 te kalp atışlarını duydum ama keseden sonra ki iki hafta geçmek bilmemişti endişe ve meraktan gece uyuyamıyorum resmen
minnakkraker Sevilmom bende keseyi 5. Haftada 7. Haftada kalp atışını gördük😂 duyamadık maalesef dr zararlı dedi dinletmedi
Sevilmom Sekermom 🌸Rabbim hayırlı etsin gebeliğinizi Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu 🤲🏻
Yeshll Sevilmom kesinlikle öyle ben ilk gittiğim de tek kese vardı kalp atışına gittiğimde 2. Bebeği ve kalp atışını süpriz şekilde öğrendim şimdi ikiz bebek beklyrm nasipse
Agg0207 symabskrt canım benim tüp bebek değil ama iki kese gördük birinde yolk saç kesesi oluşuyordu diğer kesenin içi daha boştu 5+0 da gittim siz 5. Haftada iki bebegide gördünüz mü içinde. merak ediyorum bende 7. Haftada gidicem
symabskrt Agg0207 5.haftada bebekleri görmedik iki keseyi gördük 6+2 de gördük kalp atışlarını bebekleri de yeni oluşmaya başlıyor zaten 5.hafta erken yolk varsa korkma ama oluscak