Umran3428 Babykalamar çok güzel doğumun olmuş maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bizde 37+0 olduk son 1 haftadır sancılarım var korkularım çok var 14 sene sonra doğum yapıcam 34 yaşındayım oğlum biraz kilolu 35. Haftada 3 kilo dedi doğuma kadar rahat 4 olur dedi sonrasında korkmaya başladım inşallah benimde sizinki gibi kolay doğumum olur.
Babykalamar Umran3428 benimkininde kilosu ondeydi iki hafta diyet yaptim ama 39 da 3775 dogdu 40 bekleseydim 4000 bulurdu bile. Yinede yemenize icmenize dikkat edin allah kolayligini veriyor bunu bilin
Dilaraa23 Babykalamar Ay maşallah maşallah çok güzel bir doğum olmuşşş 🧿 bende normal istiyorum inşallah sizin ki gibi olsun çünkü etrafımda ki herkes yapamazsın edemezsin sezaryen ol diye baskı uyguluyor bende normal için direniyorum😀 darısı başıma 🤲
tosimosi Dilaraa23 bana da aynılarını diyorlar gıcık oluyorum valla Normalde hiç takmam hangisi hayırlısıysa öyle olsun derim ama inada bindi iş ahdksjs şuan bebeğim ters duruyor son 5 haftamız inşallah döner aşağı doğru. Yoksa denemeden yenilgiye uğramış gibi hissedicem😂😂
Babykalamar minikkus1 35 den beri cikiyordu bende doktorum erken baslamis hissetmemen tamamen senin dayanikliliginla alakali dedi. Yoksa 100 lerdeki sanciya aglayanlar var demisti.
minikkus1 Babykalamar benim de öyle diyor doktorum. o yüzden oturdum bekliyorum. şu an 36. haftada sizi görünce biraz umutlandım 🙏🏼
Babykalamar Babyof doktorunuza oneride bulunun eger vajinal dogum istiyorsaniz. Doktorum banada catin dar demisti ama dogurdum yani hemde ölculenden daha fazla kilodaydi bebegim. Fitil yada suni sanci sonrasi suyunuzu patlatma fikrini bi danisin doktorunuza
Babyof Babykalamar evet mutlaka isticem ama doktorum 42 yillik hekimim kimin dogurup kimn doguramayacagini anlarim cumaya kadar gelmezse mecbur alicam die soyledi ama hastanede yine soylicem bakalim jnsallah bugun cok fazla squat yaptm acaip hareketli oglum suanda belki itmeye calisiyordur kendisini😀
Babykalamar Karacamm hayir mama vermedim kolostrum sutum gelmisti ama bebegim ac kalmis biraz sarilik oldu atlatti cok sukur
Babykalamar Mery19- acaba neden direk sezeryana aliyor doktorunuz benim doktorum Normal istedigim icin kilosuda normalken 39. Haftada dogurmami destekledi 40 a kdr bekleseydim bende sezeryan olmak zorunda kalirdim buyuk ihtimal
Babykalamar Zeynep_atalar asla kolay diyemem ama 8.30 da yatisim yapildi 2.30 da oglum dogdu sadece son 1 saat sanci cektim. Her dk sanci cekmiyorsnuz
Gulsum6734 Babykalamar bn suan 5 aylık hamileyim açılman olması içime yaptın bde son 1 ay kala fln mı evde eyilip klkma fln yapıyosunuz
Babykalamar Gulsum6734 valla ben herseyiiii yaptim acilmam olsun diye ama max 3 cm de kaldi son haftalarda o yuzden siz naparsaniz yapin bazen acilmayinca acilmiyor
Babykalamar Elvira_aa sancilariniz baslamadan ebeniz lavman yapiyor zaten 5/10 dk icinde butun tuvaletinizi yapiyorsunuz yani doguma bombos bagirsaklarla giriyosunuz o yuzden altiniza yapmaniz imkansiz gibi bisey
Babykalamar Eliff14 bana bence ikinma hissi gelmedi inanilmaz bi karin agrisi sancisi gibi geldi ebem sanci girdigi an nefesini tutup ikinicaksin dedi yani her sanci geldiginde ikindirdi beni bebek o sekilde kanala giriyor cunku
Umran3428 Babykalamar bende diet yapıyorum hamur işi, makarna , pilav, beyaz ekmek yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum ve porsiyonlarım 1 kepçe kadar inşallah o kadar kilo almaz yoksa yandım ben.
Babykalamar Yesraan ilk bikac idrarda yanma oldu yavas yabas yaptim hasssas davrandim simdi yanma olmuyor
Babykalamar prenseslerimmmmm 5. Gun bende cekiyodum kuzum. Suanda benim 4 dikisim var disardan sag tarafta. Sag tarafim hala hassas egilirken felan cunku dikislerim dusmedi. Soluma digru yatip oturuyorum
Babykalamar Dunyevi ciktigi anki rahatligi bi bilsen kuzum insan o an ciksinnn diye herseyi yapiyo inan bana🤣 sen sadece derin nefes al nefesini tut ve ikin. Normal dogum bundan ibaret
tgc-52 Babykalamar maşallah ya negüzel bir doğum 🧿 normal doğum çok istiyorum ama çokta korkuyorum ya kesi çok olursa ya ıkınırken başka şeyler yaparsam diye 😀 ilk doğumum olucak sezaryen zorda kalmadığım sürece istemiyorum inşallah kolay bi doğum bizlerede nasip olur 🤲🤗 22+5 im şuan zaman yaklaştıkça düşüncelerden çıkamıyor insan 🥰
Babykalamar tgc-52 inan bende senin dusuncelerinle doguma kadar gelmis biriydim🤣 yok kaka yapar miyim yok ikinir miyim yok dikisim cok olurmu. Hepsi korktugumuzun yarisi kadar bile yok. Ki bebeginizi kucaginiza veriyolar ya ne dikis ne sanci agri hicbiri kalmiyor😇
Dilaraa23 tosimosi yaa gerçekten hayırlısı hangisi ise o olsun ama çok sinir bozucu değil mi? 😄 bende normal dedikçe yapamazsın edemezsin kolay mı sanıyorsun bebeğe zarar verirsin bilmem ne.. sizene diyesim geliyor da deneyip görücem yaparım inşallah diyorum
tosimosi Dilaraa23 aşırı sinir bozucu hemde yok normal şöyle yok sezeryan böyle ayol napayım içimdemi kalsın 😂