Depremzedeyiz ve yaşadığım evi terketmezk zorunda kaldık bu yüzden Benim 2 doğum doktorum var. Birisi kendi yaşadığım yerde. Diğeri annemin yaladığı ilçede. İki doktor da da bir sezeryan yaptım.ikisinden de tecrübem var memnunum. Şimdi bu depremlerden dolayı annemin yanına ilçeye gelmek zorunda kaldık. Oraya yaşıyoruz. Doğumdan sonra eve geçeriz galiba belki yani. Ama ben şimdi hangi doktora gidip doğumu yapsam bilmiyorum. Yani burdan doğum için kendi yaladığım yere gitsem evet yol mesafesi kısa ama arkamda çocuklar kalacak gelemicekler. Gelsinler istiyorum ama depremden dolayı korkuyorum hastanede birşey falan olursa diye tedirginim annemin evi müstakil en azından daha güvenli hastaneden. Buradaki anneme yakın hastanesinde yapsam o da olur ama şuan a kadar diğer doktorum takip ettiği için ona daha içim ısındı daha samimiyiz. Bilmiyorum nasıl yapacağımı. Siz olsaydınız nasıl yapardınız kızlar. Yani buradaki hastaneye kolaylık açısından daha kolay ulaşabileceğimiz. Çocuklarımıza da yakın bir yer. Ama kendi yaşadığım il de ki hastanede bana ameliyat açısından doktorum açısından daha güvenli geliyor. Aslında her ikisinde de doğum yaptım doktorları biliyorum ama. Bana yakın olan yerdeki hastanede 10 yıl önce genel sezeryan oldum. Kendi yaşadığım ilde 5 yıl önce spinal sezeryan oldum.