bendiyebiriii Pinar0808 çok sevindim umarım her şey yolunda gider ve sağlıklı bir bebeğiniz olur🌸 tekrar hayırlı uğurlu olsun
Ozge818 Pinar0808 benımde ılk 29 ıle ogrendım 1500 lerı gorene kadar 2 gunde bır yuksekısıne baktı doktorum en son 1553 cıkmıstı tamam vermene gerk kalmadı demıstı gıttıgımde keseyı gormustuk
mother2 Deletedmom_85 benim belirti olarak cok gaz bas agrisi ve siddetli bulanti oldu bi de kasik degil tam rahmimin ortasi agrisi vardi muti yardimci olacaksa gogus hassasiyeti sonradan cikti akinti sonradan cikti ama tutamadim melegimi
Tgceakpnr Pinar0808 ben öyle yapmadım benimde adetim geciktikten 1 gün sonra çıktı 1 hafta sonra doktora gittim kese gözüktük diğer hafta kalp atışı oldu sürekli kan vermene gerek yok için rahat etsin diye adet gününden sonra ver
Pinar0808 Tgceakpnr dün kan verdim 39.51 çıktı doktor 48 saatte bir kontrol ettirin dedi.gitmeme gerek yok mu yani 1 hafta sonra mı gideyim
Tgceakpnr Pinar0808 adet gününden sonra ver daha net olur senin için :) sonra doktora gittiğinde kese gözükür zaten 1 hafta sonra