Aslhn2101 Kızlar Instagram ve normal internet sitesi olarak bu sayfadan alışveriş yapan oldu mu? İp fiyatları çok uygun almak istiyorum ama emin olamadım yardımcı olur musunuz?🌸
YLD_95 Aslhn2101 canım bende takip ediyorum ama hiç almadım açıkçası. Bence güvenilir bir sayfa ama yıllardır var çünkü
binnur64 Aslhn2101 ipçi dükkanıyla fiyatları hemen hemen aynı, daha dün dükkandan alize baby best aldım 23 tlydi dediğiniz sitede 22 tl güven sorunu da var dükkana gidip görerek almak en iyisi bence 😌
Aslhn2101 YLD_95 alanlar var bende Instagram’da birinin gönderi altında okudum o yüzden merak ettim 🙂 bencede öyle
Aslhn2101 binnur64 canım alize pufy ip için fiyat dükkana sormadım ama internette falan tanesi 40 TL olarak gözüküyor o yüzden burdan alsam dedim 🙂
YLD_95 Aslhn2101 yine yün alcam ama bizim burda aşırı pahalı çarşıya da gidemiyorum her dakka olmuyor yani. Bende ordan deneyebilirim bu sefer 😊
binnur64 Aslhn2101 pek fark yok şöyle düşünün verdiğiniz 20 tl kargo parası size daha fazlaya gelicek, yine de siz bilirsiniz tabi ☺