esra3728 Merhaba arkadaşlar Adetime göre 36 haftayım ama bebek bir hafta önden gidiyor 37 haftayım. Ama karnım bu hafta küçülmüş gibi geliyor nedenini bilen war mı?
Fevehan esra3728 az önce aynı şeyi düşündüm bende canım ya. Neden karnım küçüldü acaba diye aklımdan geçiriyordum, Pazartesi kısmetse dr gidecem soracam. Ben 38+5 im
Kumsal10 esra3728 bende aynı durumdym 36 hastalığım bebek 2 hafta öndeydi en son kontrole gittigimde 1 ay oluyor gitmemisim doktora ama karnıma baktığımda küçülmüş karnım korkmaya başladım bende 🤦♀️
mucizelerimuhb esra3728 Korkmayın bence cinsiyetiniz ne? Son haftalarda bebek kanala iniyor karın aşağı düşüyor ondandır. Benimkide erkek bebek köpek sivri olduğu için öncekine göre farklı gorünüyor göbek aşağı düştüğü için😌😊
esra3728 Kumsal10 acaba sebebi ne olabilir iştahımda farkeden bişey de olmadı aslında umarım kötü bişey yoktur ben biraz ewhamlı biriyimde
Fevehan esra3728 amin aminnbişey yoktur inşaALLAH hareketli çünkü. Hareket azalırsa sıkıntı olur. Ona dikkat et sende canım . Ama aynı şeyi düşündüm gerçekten kendini çok kasıyor birde ondan mı bilemedim.
Kumsal10 esra3728 canım bende bilmiyorum ki benimde ilk gebeligim aşağı düştüğü için diyorlar ama hayır alakası yok bence aşağı inse daha büyük gösterir bence
meleklerin_annesii esra3728 küçülmemiştir karnınız aşağıya düşmeye başladığı için öyle görüyorsunuz 😊 herkeste oluyor
esra3728 meleklerin_annesii inşaAllah sadece budur sebebi geceden şu saate kadar uyku uyumadım korkudan endişeden
mucizelerimuhb esra3728 Benimde o haftalarda aşağa indi önünde bir top var sanki😊 her insanın köpek şekli farklıdır içinizi ferah turun doktora gidince sorarsinız♥️🌸
[silindi] esra3728 büyük ihtimalle bebek aşağı indiği içindir korkulacak bişey yok artık eskisi gibi göğüs kafesinize kadar doluluk olmuyordur bebek doğum kanalına girmeye hazırlanıyor