Enyenianne Merhaba anneler Perşembe günü sezeryan oldum bugün 3. Günüm gazım da çok zor çıktı şimdi de büyük tuvalet sorunu yaşıyorum kayısı suyu hoşaf ne denediysem olmuyor var mı önerisi olan bunun acısı dikişi falan unutturdu resmen
ilkin41 Enyenianne kırmızı erik hoşafı. Kuru kırmızı erik aktarda var kaynatsın biri ama koyu kıvamda olsun onu için hem posasını yiyin sonra bana yazarsın sayenizde tuvalete çıktım ve çıkışımı verdiler eve geçtim diye ☺️ ayrıyetten kefirde etkili olur sade olan kefir 🙏
MaviDeranHazal Enyenianne ben bunu henüz hastanedeyim yaşadım hoşaf kayısı rezene sakız yürüyüş aklına ne gelirse. En son magnezyumlu karışım içtim gündüz şimdi çıktım lavaboya ishal yapıyor
fatimahuseynova Enyenianne ben normal dogumdan sonra yapamamisdim doktor ikinci gun fitil verdi rahatladim😂
BenMia Enyenianne duphalac şurup iç.. kesin çözüm.. doğal bileşenli zaten hamileliktede kullanılıyordu
Enyenianne ilkin41 ya annem benimle kalıyor şuan kaynatıp getircek kimse yok yoksa hemen aldırıp yapardım ama inşaallah eve çıkınca deneyeyim çok teşekkür ederim ❤️
Enyenianne MaviDeranHazal doktordan mi istedin onu bende gelsin de diyeceğim bı mahvoldum ya bende aynı neler denedim zaten gazı bile çok zor çıkardım
MaviDeranHazal Enyenianne doktor vermedi orda sağolsun bi hemşire vardı artık halimi görünce iki üç tane şey saydı onu veririz dedi, o magnezyumlu karışımı verdi ama başta daha fazla gaz yaptı üff anlatamam ağladım gaz sancısından. Sonrası su gibi ishal zaten rahatlama
Enyenianne MaviDeranHazal bana da doktor şimdi şurup verdi inşaallah benim de çıkar da zaten gaz sancisi mahvetti beni her yerim ağrıdı
MaviDeranHazal Enyenianne umarım sen de rahatlarsın ya çok rahatsız sancılı oluyor. Geçmiş olsun sana da
Enyenianne MaviDeranHazal çok teşekkür ederim elhamdülillah ilaç vesilesiyle çıktı rahatlama anlık oluyor sonra yine gaz sancısı ameliyathanedr üşüyoruz galiba ondan mı anlamadim ki
Melisasak145 Enyenianne arkadaşım çok zor oluyor onun acısını çok yaşadım klizete oturma ayakta büyük tuvaletini yap en azından ilk yapana kadar ben ayakta yaptım oturarak hicbir şekilde yapamıyordum duşta ayakta yaptım çok rahatladım o şekil dene yoksa acısı sancisi çok fena