Selam güzel anneler 🤗 bu forumda doğum hikayelerini okuyup dururdum acaba ben nasıl bir doğum yapacam filan diye düşünürdüm hem ilk gebeliğin verdiği tecrübesizlik hemde oğluma kavuşacağım diye heyecanın verdiği korkuyu doğum yapınca yaşamış oldum 😂
Ben en başından beri normal doğum istiyordum doktorumla bu konuda hemfikirdik sonra benim şekerim çıkınca bebek çok kilo almaya başladı hep haftasında öndeydi ben dikkat ediyordum şekerime hatta ben kilo verirken bebeğim hep kilo aldı sonra bende genital siğil çıktı doktorum takip edelim duruma göre doğumu değerlendiririz dedi sonra benim bebeğimin kafası 2 hafta önden gitmeye başladı zaten iri bebekti şimdi kafasıda büyük olunca mecbur sezaryan olmak zorundaydım ve bende nasıl korkuyorum sezaryandan anlatamam herkes çok rahat şöyle böyle diye anlatırdı benim psikolojim bozulurdu hatta sezaryan doğum hikayelerini okumazdım o derece korkuyordum ben 😂 sezaryan günü aldık 03.03.23 istedim 39+1 oluyordu doktorum beklemez dedi ben bekler ben iyiyim zaten kilolu biraz daha alır bir şey olmaz dedim ve beklemeye başladım ama benim sabırsız yavrum bir gün erken gelmek istedi
Ben o gece zaten uyuyamadım ablamı bekledim doğumum için geldi sonra sabah 5 buçuğa kadar ben bebek kasılmalarını çektim hep olduğundan pek umursamadım sonra 9 buçukta wc ye uyandım geri uyurum uyuyamadım ben dedim zorla kalktım baktım kan var korkudan uykum kaçtı sonra belki başka sebeptir filan diye düşündüm odamı toplıyayım doğum yaparsam böyle kalmasın dedim işim bitti bi daha gittim baktım yine kan gelmiş korkudan doktorumu aradım hemen gel dedi hazırlıklı gittim tabi ben inanın saatte bakmak aklıma bile gelmedi ki tel bende bile değildi neyse hemen nst ye bağlandım sancım var 10 dk 3 kere kasılmam oldu düzenli sancılarım var tam normal doğurmalık kıvama geldim ki sezaryana alındım sebeplerden ötürü belden uyuşturdular öyle istedim zaten sonra Dr geldi konuştuk başımdaki hemşire bana ilk mi filan diye sorarken bebeğimin sesini duydum baktım gögsüme yatırmışlar korkumdan ağlayarak girdim zaten ameliyata o an başladım tekrar ağlamaya oğluma kavuştuğu için sonra beni diktiler odaya götürdüler arkamdan hemen oğlum geldi yanıma ben tekrar başladım ağlamaya ama bunlar mutluluktandı 😂 gelelim sonrasına uyuşukluğum gittiğinde o ilk yürüyüş zor diyorlar ya o yalanmış yürümek kolay zor olan ayağa kalkmakmış 😂 ayağa kalkarken öldüm öldüm dirildim zaten dik duramıyorum 2 büklüm yürüdüm gece boyunca ilk çişimi yaptım sorunsuz ama ilk gazımı yapamadım sabah lağman yapıldı ona rağmen yapamadım sonra bi sorun olmayınca Dr beni eve gönderdi evde dinlen burda bu gece durmanın anlamı yok diye benim oturmam kalkmam hep sorun oldu eşim bel fıtığı olacak diye korktum o derece sıkıntılıydı 3 günün sonunda gazımı çıkartınca öyle bir rahatladım ki yürüyüşüm değişti dedim bu kadar mı fark eder ya 😂 gerçi hala oturup kalkarken zorlanıyorum ama ilk iki gün gibi değil uyurken bebeğime bir şey olacak diye 3 günlük zombi oldum uyku yok asla ama ben ona alıştım dilini öğrenmeye başladım şimdi oğlum koynumda kokusunu içime çekiyorum ya kendi acımı duymuyorum bile 🥰 beya uzun oldu okuduysanız hakkınızı helal edin Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin, bekleyen herkese hayırlı doğum yapmayı nasip etsin 🤲 sormak istediğiniz bir şey olursa bebişten kalan zamanlarda cevaplarım 💙