ZEHRASARKAYA 28+3 haftalık hamileyim ve aşırı mide yanmam oluyo uyutmuyo bazen uykumdan ediyor. Mide yanması çeken varsa azaltması için ne yapıyor…
Merve20 ZEHRASARKAYA rennie duo şurup alın anında kesiyor , yanımda onunla geziyorum ilk gebeliğimde de kullanmıştırm
Bsrbkds_57 Süt ve soda evde kalmadıysa ne yapmalıyız bende uyuyamıyorum midem cayır cayır yanıyor şuan 😭
MerveO25 Aynı haftalardayız 2 gündür uyutmayan yanmam var ne süt ne ilaç hiç bir şey fayda etmedi. Boğazım cayır cayır yanıyor. Nefes alırken bile zorlanıyorum
Gizem07487 MerveO25 benim de çok miydemde ağrı gibi sanki kulaklarıma ve göğsüme vuruyor Bu miyde yanması mı yoksa başka birşey mi sizin nasıl
ZEHRASARKAYA MerveO25 belirli bir saat geçtikten sonra acıya alışıyorum uyuya kalıyorum 😂 ama soğuk sütün iyi geldiğini duydum hiç denemedim ama
MerveO25 Gizem07487 benimde bu şekilde. İlk grip oluyorum sanmıştım ama midedeki asit boğazımı tahriş etmiş maalesef
MyLittleMiraclee Benimde en çok boğazımda yanma oldu, başka hiç belirtim falan yoktu. Ama o bile yetiyor insana. Ben soğuk sütün faydasını çok gördüm, yudum yudum içiceksiniz birde çiğ yeşil mercimek tükettim,onuda birisi önermişti.😀
merveogrtmn Ben de 27. Haftadayım ve ara ara çok yanmam oluyor. Uyumadan üç saat kadar önce yeme içmeyi bıraktığım zaman rahatlamış oluyorum. Olursa da özellikle soğuk yoğurt beni rahatlatıyor. İnşallah size de iyi gelir
ZEHRASARKAYA Merve20 doktor onu önerdi fakat yemekten hemen sonra yanmanız olursa kullanın dedi benim yemekten hemen sonra değil sabah 3 4 gibi oluyo o zamanlar içilir mi bilmiyorum 🥺
Merve20 ZEHRASARKAYA ben ne zaman yanarsa o zaman içiyorum hiçbir zararını görmedim. Gece de içtiğim çok oluyor yolda yürürken bile yandığı an içiyorum