Elifsimsek Arkadaşlar 18+5 im plasentam aşağıda yani bebeğin eşi aşağıda bir de 7 cm myomun var ağrılı geçiyor ve istirahat verdiler bu durumu yaşayanlar öneriler var mı ? Yukarı çıkar mı ?
annekuzusu_ ArvenMom benimde aşağıda ve karnım çok sert dizinde sert mi onla kaynakli mi ara sıra kasiklarima ağrı giriyo rahimde de
ArvenMom annekuzusu_ benim 19 haftadan yana kasılma var sertleşme düşük tehlikesi olduğu için ilaç başlattı ilaç sayesinde karnım kasılmıyo
annekuzusu_ ArvenMom ne ilaçların canım progestan fıtık ve iğne kullanıyorum bende siz düşük için neler kullaniyorsunuz magnezyum ilacının ismi ne
siyahinciii Bende de var aynı sorun 12 haftalığım inşaallah çıkar ilk gebeliğim kürtaj ile sonuçlandığı için doktor istirahat edeceksin dedi bir an evvel yerine çıkar inşaallah
Sjssjsj Bende 28+6 günümdeyim bebeğim benimde aşağıda rahim bölğem çok ağrıyor ayağı kalkınca yürürken falan acaba bundanmı kaynaklanıyor bilen varmı bacagımı oynatınca bile acıyor neden ola bilir.
Sjssjsj Ben fazla hareket edemiyorum yani evden pek fazla dışarı çıkmıyorum hareket önemli hamilelik döneminde biliyorum ama elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum acaba bi sorun olurmu bu
ArvenMom annekuzusu_ progestan elenat 1 ferro sanol birde enfeksiyon için fitil magnezyum yerine maden suyu içiyorum canım çok fazla ilaç midemi bullandırıyo
annekuzusu_ ArvenMom madem suyu iyi geliyormu gercekten bende deniyim içiyorum ama düzenli değil hergun bi deniycegim
ArvenMom annekuzusu_ bende işe yarıyor ben hamile olmadan öncede içerdim şimdi limon sıkıp içiyorum bazen sade 🥰
ArvenMom annekuzusu_ yorulduğumda çok oturduğum da stres yaptığım da sertleşiyor karnım uzanmam gerekiyo çok yürümemem kızım kendini çok topluyor bu sefer
annekuzusu_ ArvenMom benimde hep sert ya bende hep uzanıyorum plesantam aşağı da biraz riksliyiz Allah’ım yardım etsin
annekuzusu_ ArvenMom neler yasak dendi size bana hastanedeymis gibi uzancaksin hep wc ihtiyacına sadece kalkıyorum ve yemek yerken size neler yasaklandı
ArvenMom annekuzusu_ wc yemek dışında temizlik yapmak uzun süre ayakta durmak stres yapmak yasak günde sadece dinlenerek 20 dk yürüme hakkım var onun dışında full yatış