miarslan-1 Doğumdan önce veya sonra doktora teşekkür etmek için nasıl bir hediye alabiliriz? Önerileri olanlar varsa dinlemek isterim 🥰
Patito__ miarslan-1 cicek sepetinde cikolata cicekler var onlrdan alablirsiniz. Daha fazla diorsanz altin bir kolye veya bileklk olablr
1Mavimavi miarslan-1 muhikiden hediye kutusu yada giftboxlucky de harika ürünler var öyle bişey alınabilir
Summerwine Patito__ amanın altın kolye,bileklik ne?Umarım hiçbir doktor bu tarz bir hediyeyi kabul etmiyordur,etik değil şahsen.İlk öneriniz güzel ama.
Patito__ Summerwine yani bnm tercihim zaten ilk onerimdir ama burda binbir turlu insan vr onlarida tercih eden oluyordur oyuzden karma bir fikir sundum.
Babykalamar miarslan-1 ben dogumdan sonracok guzel bir cikolata yaptirdim. Boyle ici disi renkli dolgulu fln olan guzel gorunen cikolatalar varya onlardan
aslgrs miarslan-1 vakkodan kartlık almıştım ben. Kullanabileceği bir şey olmasını istedim. Doktorum erkekti buarada.
Mommy61 miarslan-1 çikolata yaptırmayı düşünüyoruz eşimle, doktorumuz kadın öyle olunca ne kullanır kestirmek de zor en iyisi en temizi şık bir çikolata kutusu
MugeGuness miarslan-1 benim doktorum erkekti. Ben ameliyat kepi diktirmiştim. Ara ara da instagrama fotoğraf atınca kullandığını görüp mutlu oluyorum 😃
Emineedrk miarslan-1 Ben kahve fincanı almıştım çiçek sepetinden yanında çikolatası ve küçük bir çiçeği vardı doğum yapmadım daha içimden gelmişti kontrole gider gitmez teşekkür edip bak doğumdan sonra istemem başka hediye ona göre demişti 😂😂