aysenur449 Haftamdayım 20 kilo almışım bebeğim de çok kilolu değil zayıf bir bebek sizce doğumdan sonra kaç kg veririm benim gibi olup hemen doğumdan sonra tartılan var mı acaba kaç kilo verdiniz merak ediyorum
bitterciko aysenur449 24 kilo aldım 36 haftalık doğru 8. Gün taburcu olduğumuzda 3 kilo verdiğimi gördüm . 38 günlükken 18 kilo vermiştim sonrası yavaş yavaş gitti
Nurkoylms aysenur449 26 kilo aldim ilk hamilelgimde 52 den 78 ciktim hastaneden eve gelince 70 e düsmustum sonra hizli bi sekilde tekrar ellilli kilolara düstum sjmdi ikinci hamilelegim 55 kilo oldum simdiden ben hizli alip hizli verenlerdeb
motherlion01 annesininkuzusuu_ Allahım duy beni bende doğumdan sonra bu cümleyi kullanmak istiyorum 😂😂😂😂
annesininkuzusuu_ motherlion01 yok o süt oluyormuş bu süt oluyormuş hikaye . Bol su yeterli oluyor . Belirli ay geçti canıma tak etti kulaklarımı tıkadım herkese ve yemeyi kestim . Az yedim , midem kazındı ama sonucu değdi 🥰
motherlion01 annesininkuzusuu_ ne güzel yapmışsınız valla ohhh misss 😂 benimde tek korkum aldığım kiloları verememek ama temmuz sonu doğum Adana’da yaşıyorum tam sıcağa denk geldiği için çabuk zayıflarım diye düşünüyorum yani öyle ümit ediyorum 😂
annesininkuzusuu_ motherlion01 Allahım sağ Salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 kafada bitirdin mi işi gelir gerisi ☺️