Kızlar hayırlı geceler. Öncelikle belki biraz uzun olacak ama beynim yanmış durumda. Pcos var bende geçtiğimiz yıl iki aşılama yaptırmıştık nasip olmadı tutmadı ikiside. ocağın sonuna doğru mfk takviyeleri aldım adalis advictor detox sirkesi her neyse ilk zamanlar düzenli kullansam da sonraları saldım açıkçası. 20 şubatta şiddetli bel ağrısı ve yoğun akıntı şüphesiyle test yaptım ilk 15 dk negatifti kenara attım misafirim gelecekti hazırlık yaptım. Testten 5 saat sonra baktım ki çok net görünen açık renkli çizgi belirmiş🤦🏻♀️ ihtimal vermedim süre dolayısıyla erken gebelik testi yaptım ertesi gün o da negatif çıktı. Tam hamile olmadığıma kendimi ikna ediyordum ki onda da sonradan çizgi belirmiş. Bu pazartesi tekrar test yaptım normal kaset test ilk 15-20 dakika gözlemledim negatif çıktı ve kendime sen testlerin azizliğine uğradın öyle birşey yok derken sonradan o testte de silik çizgi çıktı. Salı günü doktora gidecekken kahverengi akıntım geldi. Regl oldum sandım ama hala tam çözünmüş değil hatta hala akıntı gibi günlük ped takıyorum açık kahve tonunda yani camel rengi gibi 🤷🏻♀️ hastaneye gitmek istemiyorum ama umutlanmak da istemiyorum sizce ben şimdi neyim 😂😵💫😵💫