Merycan65 Başta iki hafta olan gerilik dört haftaya kadar çıktı. 32 haftalık bebeğim ultrason da 28 haftalık. Balık yağı etki eder mi tecrübesi olan varmı çok kafama takıyorum..
Merycan65 Melek___ her şey normal görünüyo perinatoloji takipliyim kan akımı da iyi çok şükür ama almıyo kilo genetik de olabilir bilmiyorum. 32 haftada 1300 Gr.
Melek___ Merycan65 bnm de diğer gebelikte kızım son aylara doğru geriden gelince doktor kan tahlili ypti günde ikiye çıkardı ilacı bide bı vitamn ilacı yazdı bı ay kullan dedi sonra düzelmişti ondn sordum
Merycan65 Melek___ bana da yapıldı kan tahlili ondan da birşey çıkmadı yarın bide özele gidip bakmayı düşüyorum belki orası balık yağı yazar da faydasını görürüm
Melek___ Merycan65 ceviz kaşar peyniri ye cnm balık yağı da iyi gelebilir baş kol bacak hepsi mi bı ay geriden geliyo
Merycan65 Melek___ et balık hariç herşeyi yiyorum fazla fazla muz peynir yoğurt ceviz fındık tahin pekmez bir haftada 3 kg alıp gittim bebek 50 Gr almıştı
Merycan65 Kahyaasena benim böyle giderse doğuma kadar iki kg bile olmaz diye korkuyorum komple geriden geliyo bebeğim
Zbzbzb Merycan65 hayvansal ürünlerden alacağınız proteini başka şeylerden almanız çok zor maalesef protein alımınızı artırmalısınız
Yagmurkoksal_61 Merycan65 regenesis max alın ıcnde omega ve diger vitamnler mevcut benm domtoeum 2 gebelgmde de kullandırdı
Melek___ Özeldeki doktor farklı bı yol izler belki. Plesantasini da inceler iyice sebebini bulur umarim Allah yardımcınz olsun
Anneperi Benim de hersey normal 32.haftada bebek 30 da kaldı perinatoloji de yattım vs 1 ay gerileme diyor şimdide kilosu 34 hafta 1823 bilemedim napmak gerek
Merycan65 Zbzbzb doğru söylüyosunuz ama o kadar zorluyorum ki kendimi yemek için olmuyo et yediğim gün hasta gibiyim yataktan kalkamıyorum hele balık görmeye tahammül edemiyorum. Hamilelikten önce yiyebiliyodum