Bestegeren -Ylz- kendi doktorunuza yaptığınız ödeme dışında güvene sanırım doğum yaptığınız gün 10bin gibi bir rakam ödüyorsunuz ameliyathane ve oda masrafı.
-Ylz- Bestegeren teşekkür ederim ☺️ sizde mi orda yapıcaksınız. Bebek yogun bakımı normal hastaneler gibi ücretsiz değilmiş sgk anlaşması olmadıgı için. Ücretleri bilmiyorum ama dr ların hastane anlaşması teke düştügü için benim dr umda güvende kalmıs. O yüzden merak ediyorum.
annevehamile Bestegeren Medical Park Ankara(Batıkent) doktorum da Tülay Özkılıç. 2 sene önce oğluma doğum yaptım. Şu an 11+2 haftalık hamileyim. Aynı hastane ve aynı doktorla devam… Oğlum için bundan önce 3 tane doktor değiştirdim. Şu anki doktorum 1 tane…
EdaNur_3007 nazsimaova adi ne diye geçiyor randevu almak için bende doğumumu orda yapmak istiyorum da
Ozg-1 EdaNur_3007 evet canım açıldı. İlçe sinca diye seç mhrs den. Hep ora çıkıyo. Yeni hastane diye. Rahime serapdı sanırım çok çok tatlı ilgili biri. Bide fatih demir. İkisini de öneririm
Ozg-1 dombilibaykus e nabızda direk yeni hastane diye yazıyo canım. İlçe sincan seçtiğin zaman. Şuan sadece ora var zaten randvu listesinde. Bölüm bölüm. Şimdi foto yüklerim bakarsınız
Ozg-1 Hemşire olan kuzenim yolladı odanın resmini görmeniz için yolladım. Yüzlerini kapattım arkadaşları belki görünmek istemez diye😊 bebeğin anında ısıtılıp giydirme yeri falan varmış
-Ylz- gkcbrn hayırlı olsun insaAllah. Benim doktorum da güvenle anlaşmalı. Bakalım nasıl olacak henüz konuşmadık. Siz hangi dr a gidiyorsunuz
Amorfati23 Ben daha ne hastane seçtim ne de doktor 🥺 ilk doğumumu hatayda yaptım keşke 2.içinde gidebilsem ama cesaret edemiyorum ne gitmeye ne de yeniden görmeye 🥺 Allahım yardım etsin herkese 🤲