BuseBora 17 haftalık hamileyken kız bebek olabilir dendi bir kaç gün önce üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason a girdik erkek denildi şimdi ise etrafımdaki insanlar erkek değildir o bebeğin kordonudur diyor ayrıntılıda yanlış bakabilirler mi gerçekten?
Handey BuseBora ayrıntılıda yanılma payı olmuyor.ama içinizin rahat etmesi için başka bir doktora muayene olabilirsiniz☺️
Happymammy BuseBora ay bitmiyo şu etraftakilerin dedikleri doktordan iyi biliyorlar sanki ayrıntılı ultrasonda doktor testisi kordondan ayıramıcaksa yapmasın o işi 😊hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelir oğlunuz 😍
Aldoemr Ayrıntılı ultrasondaki dr kontrol ettiğinde bana gelene kadar şüphe olabilir ama ben baktığımda net söylemek zorundayım demişti yani dikkatli kontrol edildiği için yanılma payı pek olmaz diye düşünüyorum 🤗
BuseBora Aldoemr inşallah öyledir eşim cok heveslendi erkek olacağına yoksa benim için tek önemli şey sağlıklı olması teşekkür ederim 🙏
Vera BuseBora bende 17 haftalığım hala öğrenemedim 3 hafta sonra 20 de çağırdı ayrıntılı ultrason da kesin belli olur dedi
BuseBora Happymammy ağzınızdan bal damlıyor gerçekten 😊 haklısınız inşallah rabbim tüm evlat bekleyenlere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Fatzeyy23 Meraba kızlar bende 14. Haftada dr gittiğimde kıza benziyor dedi 17. Haftada tekrar gittim %98 kız dedi ama ben hiç kız hissetmedim sizce dokdorun yanılma payı varmıdır?