Zey1411 Kızlar gıt gıde yaklaşıyoruz ama biz hala bir hazırlık yapmadık çok eksıgımız var sizde durumlar nedir,neler hazırladınız burda bana da söylerseniz bende bir yerden başlayayayım cunku ilk gebelıgım napacagımı bilmiyorum 😊
Ayytacc Zey1411 benimde son 46ama cantami bile hazirlamadim sadece bebegin kiyafetini yikayip utuledim kendime aldigim pijama takimi fln hep duruyor git gide agirlasiyoruz aslinda erkenden yapib koymak daha mantikliymis
Ruvii Zey1411 aynı benimde 64 gün var millet çoktan her şeyi hazır etmiş bana hala erken geliyor normal mii
Ozlemiskndr Zey1411 ben herşeyi yıkadım ütüledim çanta hazırlıcam şimdi bi bez almadım bebeğe bide çorap 🤭😁
Zey1411 Ecemsuakpolat_ evet geçmiyor geçmiyor dedıkce sonlara geldık hazırlık telaşına gırıldı mı bide daha hızlı gecıyor
Mom-Burcu @Zey1411 amiiin canım hepimiz inşaAllah kolaylıkla sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım evlatlarımızı birbirimize dua edelim saatler geçtikçe sanki tedirginlik korku artıyor 🥴
Zey1411 Ayytacc ben daha onu bile yapmadım 😔biraz üşengeç oldum su son zamanda ki asla işimi son zamana bırakan biri de degılımdir
Mom-Burcu Koskoca 8 8 buçuk ay su gibi geçiyor da şu son zamanlar saatler sanki hiç doğmayacak gibi hissediyor insan 😄
Mom-Burcu @Zey1411 Ben 3 hafta önce bitirdim çanta hazırlığımı eksiklerimi tamamladım 37 de hazır edin bence
Zey1411 Ruvii bana da hep böyle geliyordu ama şimdi bi bakıyorum cok az bi zaman kalmıs bir sürü iş bırıkmiş
Ruvii Zey1411 ağırdan almak en güzeli şimdi sürekli çıkarıp çıkarıp bakıyorum seviyorum yıkayıp ütüleyince o şansım olmaz 😅
Zey1411 Zeynep_2049 yaaa cok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏o korku hepımızde var sanırım ama Rabbim kolaylık versin hepımıze