Nazli-61 Esracaa1 kız yok yaa valla geçmiyo 99 dan sonrası şu 34. Haftaya kadar iyi geçtide şimdi gün yaklaştıkça heyecanlanıyoruz ya geçmeyecek eminim 😬
Ozlemiskndr Esracaa1 34+6 oldum 3. Gebelik normal 2 di bunda nasıl olur bilmiyorum bekliyorum 2 kızımdan sonra süpriz bi oğlum oldu ☺️
1234567890asd Esracaa1 33+5 doğum bekliyoruz artık 🌷 tüm hazırlıklar hazır sadece doğum zamanı beşik çıkacak kutusundan o kadar
Tugbaaa34 @9ay10gun benimde bebeğim 2 hafta geriden geliyormus yemi öğrendim doğmadan yada doğum ve sonrası da bi sorun oluyor mu
9ay10gun Tugbaaa34 tabi oluyor. İlk gebeligimde bu iki hafta dört haftaya çıktı kontrole diye gittim bebek strese girmiş kalbi durabilir dediler hemen sezeryanda aldılar zaten makat gelişti. Doğumdan sonra solunum sıkıntısı vardı beş gün yattı kuvezde şimdi çok şükür sağlıklı. Bu bebeğimde de ilki gelişim geriliği ile doğduğu iicn aynı sorun olabilir dedi doktor iki haftada bir gidicem sizde ihmal etmeyin mutlaka kontrole gidin sık çünkü o ara açılır bebek sizden beslenemez Plesantada sıkıntı fln oluşabiliyor sonradan
as_af 34.4 ten selam🙋 çatı ağrıları inanılmaz😑 hareketler iyice kisitlandi ve bugun hastane cantasini hazirladimm. 2. Bebisimi bekliyorum. Mart sonu dogurucam gibi hissediyorum
Esracaa1 Kbryvz ben hep acelesi yok hazırlarım kafasındaydım 1 hafta önce karnıma ağrılar girmeye başlayınca hazırlıklara koyuldum en azından hazırda dursun
Esracaa1 Kbryvz bencede bu haftalarda hazırlamakta fayda var ne olur ne olmaz en azından kafanız rahat olur
Mincik Esracaa1 35+2 olduk muhtemel doğum tarihi 7 nisan görünüyor bakalım ne zaman gelecek😂 odamız kıyafetlerimiz her şeyimiz hazır. Hastane çantasına koyulacaklar da hazır sadece yerleştirmeye üşeniyorum 😂 hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🧿💙❤️
Celikk66 Mincik bende 36+4 6Nisan 😁😁doktorum öyle hesapladi bakalim ne zaman gelecekler bence martin sonu gibii
sumblogg Esracaa1 33+5im çocumun eşyaları tamam ama ne yıkandı ne ütülendi ne bavul hazır 😂😂 miskinlik var üzerimde 🫠🫠 44 gün kaldı gösteriyor uygulama, nasip 🤧
Aegean Bizim de 33+5 💃🏻 Sezaryen olacak, yavaş yavaş hazırlamıştım her şeyi. Az önce hastane çantasını da tamamen bitirip kapattım içime bi heyecan geldi valla zamanın yaklaştığını hissettim duygu doluyum🙊
9ay10gun Ozlem77 inşallah olmaz iki kilo olunca çıkarıyorlar kuvezden diye biliyorum bizimki inşallah 1600 le kalmaz alır kilo büyür iyice🥺