Hrdl Alyamomm canım o hastaneden hastaneye değişir özelin fiyatı farklıdır devletin fiyatı farklıdır şehirden şehire bile değişir
Esraaaa1995 Alyamomm üniversite hastenesinde yaptırmıştım ben profesör olduğu için 2500 verdim ilaçlar da raporsuz 3000 i buldu
Busekrgz Merhaba, 6 gün önce yaptırdım 13,040 tl aşılama iğne fiyatı ise dozuna göre değişiyor benim 9.000 iğne toplam muane ücreti falan 26.000 bine denk geldi
edaizmm Busekrgz Busekrgz çipli aşılama mı yaptırdınız normal mi? Bide iğneler için rapor çıkarabiliyor doktorlar birkaç kutu kullandınız sanırım epwy tutmuş
Deletedmom_85 Alyamomm canım aşılama Doğal gebelik gibi pek farkı yok tutma olasılığı düşük. Ama tutanda var uygun yer bulursan şansını deneyebilirsin. Aksi takdirde çoğu yer pahalı. Mfk da deneyebilirsin. Mfk almadım hiç o yüzden bir şey diyemeyeceğim o konuda ama ucuz yolu bi tedavi yöntemi işte o da
mickey Alyamomm Eğer beklemek istemiyorsanız her ikisinde aynı anda yapabilirsiniz. Ben bu ay öyle yaptım. Mart 10 da kan vermeye gideceğim beklemedeyim. Sonucu merak ediyorsanız ben unuturum belki yorum atın bana.
Alyamomm Deletedmom_85 bizde sebepsiz infertilite var aşılamaya fazla para verip tutmama ihtimalini düşündüğümde mfk daha uygun geldi artık o da olmazsa yazım tedaviye başlamayı dusunuyorum
Meleksynargn Bn daha önce 2 defa aşılama yaptım arastirma hastanesi tüp bebek bölümünde her hangi Bi ücret vermedim sadece ignelere para verdim oda raporlu yaptığımız için 450 tl falan gelio catlatma igneside 150 tl falandı o kadar tabi gebelik olmadi 2 ay sonrada tüp bebek yapmaya karar vermiştik Allahın mucizesi hamile olduğumu öğrendim . Asla umudumuzu kesmeyin sadece kafadan bitirmeniz lazım stres yapmamak lazım
Meleksynargn Alyamomm ben antalya araştırma hastanesinde yapmıştım sonra tıp fakültesine gittim tüp bebek için basvurmaya ordada yapiliyordu aşılama . Diğer illeri hiç bilmiyorum canim
Yarendemir_q Ben Mfk kullandım hem de 3 ay hemorojik ve basit kistler yarattı ben de. Hiç ama hiç faydasını görmedim hem de her şeye uydum. İlişki günlerine, beslenmeye hala saha devam ediyordum uygulamaya ama nasip olmadı
Busekrgz Evet özelde yaptırdım, atakent Acıbadem doktorumu çok tavsiye ediyorum biraz pahalı ama harika bir doktor
Elaaa81 Yarendemir_q pcos kistim vardı eşimde de ileri hareketlilik azdı,morfolojisi .3 sene olur diye bekledik ama olmadı klomen çatlatma iğnesi eşim bitkisel şeyler düzelsede ama olmadı doktor da aşılama öenerdi ilk denemeyle de hamile kaldım canım ❤️ İğneler göbekten olur biraz can acıtıyor 😮💨 (yumurta geliştirici çatlatma iğnesi)
Yarendemir_q Elaaa81 aynı benim de pco var. Eşimde sorun yok iğnelerle yumurta büyütüyoruz umarım kaliteli olurlar ve aşılamam tutar
edaizmm Elaaa81 Elaaa81 merhaba benimde pcos durumu var eşimde de morfoloji düşük. Sizde morfoloji yazmışsınız sizinde düşük müydü? Bu ay aşılama yaptırıyorum merak ettim, tutmuş olmasına da çok sevindim sizin adınıza 🙏