Busece06 Kızlar ya böyle arya, duru gibi isimlerdeki çocuklar çıtı pıtı çitlembik ve özgüvenli oluyolar benim gördüklerim 😂 duru koyamam onu ablam koydu ARYA nasıll
Bkmcnkr Busece06 güzel bir isim ama bu sene çok moda isimlerden. İlkokula geldiğinde sınıfta bir sürü adaşı olabilir ☺️
Boncukannesi26 KayraKuzusu iki kızımın adı da Alya ve Arya 💕 ben çok seviyorum isimlerini büyük kızım 10 yaşında o da isminden çok memnun
Busece06 Hatice_123456 diğer anlamı da üstünlük asillik demek ama müzik parçası da anlamı hoş bence ya irrite etmedi beni
Selin22 Nedense game of tronesta ki arya geliyor ve çıtı pıtı değilde çok güçlü akıllı savaşçı kız geliyor bana çok güzel 👍🏻
AyazArya Busece06 Oğlum 26 aylık ismi Ayaz şimdi 33 haftalık kızıma hamileyim Arya koyucam Allah izin verirse ilk duyduğumdan beri başka isimleri içim almadı çok beğendim diğer seçenekleri düşünemedim bile🙈
Seymaben Busece06 kizimin adi dua arya duayi esim aryayi ben koydum tamda anlattigin gibi bi kiz cocugu kasik kadsr surati var citi piti yaramazliklari haric🤣🤣🤣🥰