Blgekrks Hayırlı geceler kızlar renkli ultrason ve şeker yüklemesi yaptıran annisler sizlere bir sorum olucak ikisini de aynı gün yaptırsam olur mu sizin nasıl oldu ayrı günlerde mi oldu?
ArvenMom Blgekrks detaylı 19-23 haftaya kadar oluyo özeller 25 kadar yapabiliyo şeker yüklemesi 24-28 haftalarda oluyo
Blgekrks ArvenMom ben 21 haftaligim doktorum bu haftalar da yaptır dedi de hastaneye sordum detaylı ultrason 22 hafta da yapıyormuş
Bybero Doktorum gebelik şekerinden şüphelendiği için her ikisini 20.haftada aynı gün yaptırdım bir problem olmadı
Ahsenn031013 ArvenMom kusura bakmayın ya yazıyı şimdi tekrar okudum yanlış anlamışım🙈🙈 dünü görmemişim😂
1asel-duru 21 23 hafta arasında detaylı ultrason yapılıyor sonra 24.haftanin içinde şeker yüklemesi yapılıyor bana doktor detaylı ultrason yaptır sonucu al 24 haftanın içinde gel şeker yüklemesi yapılacak dedi
Ahsenn031013 1asel-duru 19-23 detaylı ultrason 25-28 şeker yüklemesi Ama doktor herhangi bi su artması ya da kan değerlerinde artış görürse 24 de yükleme isteyebilir
Ahsenn031013 1asel-duru ya aslında internete bakarsanızda hep böyle yazar ama sizin dediğiniz zamanlarda 1 hafta ara oynuyo bişe olmaz 😂 Bu arada değerleri şundan söyledim Örneğin benim doktorum benim bazı sıkıntılarımdan dolayı şeker testini 24 de yapabilitiz dedi 23 de gitmemi istedi duruma bakmak için O yüzden sordum değerlerinizi