papatyaaaaa 🤦♀️ Off yazılarınıza okudum ürkütüyorsunuz bu kadar mı acı verici bi ağrı ☹️ Bayılan oluyormu acaba benim bünyem çok zayıfta dayanılacak gbi değil demek 😦
Marygur papatyaaaaa asla bayilmazsin oyle bisi degil ben adet sancisinda bile bayilan acillik olan biriydim dogumda en korktugum seyde buydu o acidan ya bayilirsam? Ustelik her ihtimale karsi acta oluyosun eyvah eyvah demistim karnimda ac sancida buyukse tansiyon duser ben giderim ama inan ilgisi yok o aci oyle bi aciki tas duvar kesiliyosun guc tavan yani cok mucizevi cok
LorininAnnesi Gul_hamad canim benimde son adet tarihim 4 subat suan 39+1 olduk. Kalan son 6 gun olarak gosteriyor
Gul_hamad LorininAnnesi bende de öyle gösteriyor ama hic 39 haftalık gibi bir hiss yok,ultrason 38 diyor baska doktor 37 diyor. Adetim düzenli olmadigi icin mi acaba.yarın yine randevum var. Ama eger suni sanci ya sezeryan derse izn vermicem,beklicem daha
kbra97melegi canim dogum sancısı normal sancıdan cok farklı anlarsin zaten bende cok korkuyodum acaba anlarmiyim diye tereddüt ediyodum ama cok cok farkli sabah 4 te hafif hafif sancım vardi baktim cogaliyo dedim geliyo anladim istemsizce ikinma hissi geliyo sana bekledim biraz cektim sancimi sonra sicak su tutup saat 9 da hastaneye gittim 2 saatte kendi sancimla dogurup ciktim 11.25de melegim kucagimdaydi simdi 49 gunluk ablasi anlattim cunku herkesin farkli olabilir korkutma kendini 😉😙
LorininAnnesi Gul_hamad baska doktorun sana 37 haftalik demesi imkansiz. Bebekte gelişim geriligi varsa eger ciger geliditrici igne vurup hemen doguma alirlar seni suan 39 olman gerekirken 37 cikiyor olmasi cok zor eger gelisim geriligiyse dogurman gerekir canim
Gul_hamad LorininAnnesi benim de anlamadigim o. Kesin bildigim son adet tarihim 3 subat. Ki su an 39+2 gösteriyor uygulamada. Ama adetim duzenli olmadigi icin döllenme gec olmus. Vallah akil kalmadi artik. Kac hafta oldugunu kesin bilemiyorum
LorininAnnesi Gul_hamad benimde duzensizdi gunler gunleri aylar aylari tutmuyodu bazen uzun bazen kisa surmesine ragmen. Bence baska bi doktora gorun canim bebegin gelisimini ogren haftasina gore uygunmu degilmi ona bak
Emine122 Duzenli sekilde belde ve karinda siddetli ve kisa suren agrilar seklinde baslayan agrilar kişiden kisiye degisiyor benim sancidan once suyum geldi 1 saat sonra agri basladi ara ara yalanci agrlilarm oluyordu ama yalanci agrilardan daha siddetli