Zeeynep1 Cinar_srlcik yagmur_3566 o bulantıyi 7 ay çektim çok iyi anlıyorum seni hicbirsey geçirmiyor dur resmen sabah öğlen akşam her an kuruyordum.2 3 ilaç değiştirdik en doktorum başka ilaç önerdi onun sayesinde rahatlayıp birseyler yiyordum.umarim sizin çok bulantıli geçmez Allah yardımcımız olsun bende şimdi ikinciye hamileyim dua ediyorum bulantıli geçmesin diye.
Mrvctn Söylenilen her şeyi yapmama rağmen beşinci ayına kadar geçmedi akşamları iki tane prillam sabah uyanınca bi tane daha, anca mide bulantı mı engellemese de kusmamı engellemişti
tatliheyecanim02 Valla bende 10 haftalik hamileyim 6. Haftadan beri çok çekiyorum 3 ilac değiştirdik yine de banamisin demiyor en son çare dun serum ile sıvı takviyesi yap doktor dün akşamdan beri adam akilli beslenebiliyorum :( malesef bana çubuk kraker leblebi vs etki etmedi
Cinar_srlcik tatliheyecanim02 herkesin hamileligi bir değil ki benim eltim var o ne kokudan rahatsız nede mide bulantısı çekiyor ama ben çok çekiyorum
Mrvctn Cinar_srlcik evet bendede bulantı oluyordu devam etti ne yaparsam yapayım 5. Aya kadar ama kusmayı engelledi
Minik_kusumm Merhaba , bende haftalardır sabah akşam mide bulantısı yaşadım ama doktorum özel bi ilaç yazdı zofer 4 mg 3 gündür o kadar çok iyiyim ki . Prilam da kullandım ama hiç fayda etmedi