yagmurveyerdeniz Merhaba, şu an 21 haftalık gebeyim. yavaş yavaş oda ve ihtiyaç hazırlıklarına başlamak istiyorum. fuzuli olmayan, gerçekten ihtiyaç görünen malzemeleri ve nerden alınacağını paylaşır mısınız 🌸
ecemhurmetli yagmurveyerdeniz Bende 29 haftalık oldum daha birşey alamadım bende burda bekleyeyim bari🍼🤍🥺
anneoluyorm_ yagmurveyerdeniz ben ilk beşik ve dolabını aldm 23 Haftalıgm şuan. Bebek arabası bakıyoruz şimdi
Efnanefnan yagmurveyerdeniz suyun sıcaklığını ölçen termometre özellikle banyo yaptırırken ise yariyor . Bebeği kurulamak icin muslin bez Agiz mendilleri yaka icin mendil yada önlük
yagmurveyerdeniz tavsiye ettiğiniz, tavsiye edilen ama gerekli görmediğiniz, “muhakkak almalısın” dediklerinizi bekliyorum 🌸
yagmurveyerdeniz anneoluyorm_ biz de bugün bebek arabalarına baktık ama “tam olarak bu” dediğim hiçbir model olmadı. ya çok büyük ya da korunaksız/ zayıf
Efnanefnan Zıbın uzun kol yada kısa kol doğacağı aya bağlı olarak çok ihtiyaç duyuluyor çiş ve büyük tuvalet kaçırıyor bebekler. Ince battaniye muslin yada penye kumaş olmalı