Ebruuuu16 Kızlar plasenta yani bebegin eşi aşagıda olanlar yukarı çıktımı ve kaçıncı haftada çıktı. Benimki tam rahimi kapatıyor 22 haftalık hamileyim bu haftadan sonra çıkarmı acaba. Devamlı yatarak geçiriyorum süreci bu sebepden dolayı
Ebruuuu16 Narinsuu canım ben hiç ayakta duramıyorum dik bile yürüyemiyorum ama 1.2 gündür sanki biraz daha dik durabiliyorum. Geçen hafta kontrolde hala aşagıdaydı bu hafta içi gidicem detaylıya bende dua ediyorum çıkmış desin diye. Sizde nasıl belirtiler vardı peki
Narinsuu Ebruuuu16 Allah Allah ya. Benm baştan beri düşük riskim vardı beşinci haftamda lekelenmem oldu. Sonra da 20.haftaya kadar düşük riskin var dediler. Şimdi 26.haftaligim iyiyim şükür bı ay önce falan şiddetli pelvis ağrım vardı
Ebruuuu16 Narinsuu benim de hep düşük riskim vardı 12. Hafta da şiddetli kanamadan dolayı serklaj dikiş atıldı.
Hillary Canım benimde Rahime cok yakındı detaylıya girdim doktorum yerinin iyi olduğunu yukarıya çıktığını söyledi merak etme cıkıyor suan 23. Haftadayım