Zeynepklc42 Göbek düşmesi ve rahim düşmesi yaşayan var mı aramızda dün çektirdim engel olurdu hamile kalamazdın dediler çektirerek hamile kaldım diyen var mı
Fatimanur Zeynepklc42 bu ay kayınvalidem benimkini çekti canım kasıklarım düşükmüş göbeğimde hayırlısı daha birşey belli değil bende ama kayınvalidemin çektikleri hepsi hamile kalmış hatta kendisi ilk çocuğuna kasıklarını çektirdikten sonra hamile kalmış öyle diyor
FatmaAselinAnnesi_60 Zeynepklc42 bir tanıdığım belini çektirdi hemen hamile kaldı ablam da çektirdi olmadı bu işler nasip işi 🤲
Fatimanur Ben_bir_anne_miyim canım o gün ağrı oluyor çekince zaten uzun bir şeyle bağlıyorlar karnını ilişkiye girene kadar o bağladığı şey belinde durmalı o gün ilişkiye girince çıkarman gerekiyor ondan sonra fazla ağrın olmaz arada bir sancı gibi ağrı oluyor sonra geçiyor ama yaptıracaksanız adetiniz bittikten sonra yaptırın ve çektirme işlemini yaptırmadan önce ilişkiye girmeyin
Zeynepklc42 Ben_bir_anne_miyim benim aşırı derecede ağrım oldu dün yaptırdım hafif de olsa ağrım oluyor adet gününde se yapılmadı rastgele bakıldı denk geldi bişey olmaz dediler bakalım şifa allahtan Allahım isteyen herkese aratmadan analı babalı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
alitalia Ben_bir_anne_miyim hayır ilk yaptığında biraz ağrı oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Sonraki günlerde (3 gün yaptık üst üste) ağrım hiç olmadı
Fatimanur Zeynepklc42 ara ara ağrılar oluyor canım zaten ama şiddetli değil mesela ben kendimi kastığım zaman kasıklarım ağrıyor önceden hiç ağrımazdı aynen hayırlısı sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olurlar inşallah 🫶🤲🏻