Senaa00 Merhaba anneler, doktorum tedbir amaçlı perinatoloji bölümüne görünmem gerektiğini söyledi bizim şehrimizde olmadığı için en yakın Balıkesir Araştırma hastanesi var. Daha önce giden var mı acaba ? Randevu aldığımız doktor Orkun Çetin
busraydnc Senaa00 evet gittim Orkun beye aralık ayında gayet ilgili güleryüzlü bir doktor 240₺ ödedim muayene ücreti
Merinizzz Senaa00 Orkun beye gitmedim hiç bir Balıkesirli olarak Atatürk devlet hastanesine gidiyorum orda iki kez perinatoloji bölümüne gittim ama inanın Orkun beyin ismini o kadar çok duydum ki memnun olmayan yok sanırım öncesinde bilsem kesin bende ona giderdim devletten çok memnun kaldığını söyleyemem ilgi alaka sıfır bana göre
Senaa00 Merinizzz Kendi doktorumda mutlaka Orkun Hocaya gözük diyince bir bildiği vardır dedim. 9 martta gidip göreceğim artık bende 😊
rabia28 Merinizzz Universite hastanesinde Orkun hoca,Mine hoca ve Gurhan hoca nin detaylı ultrasonları super,üçü de Balikesir icin harika sans bence
Senaa00 Kumsal10 Ben ultrason için ona gitmiştim sadece kendisi Balıkesir de ben çanakkale de yaşıyorum
Kumsal10 Senaa00 anladım canım bende edremitte oturuyorum detaylı ultrason için gitmiştim ona ama sormayı unuttum doğum ücretini teşekkür ederim
nhrbsr rabia28 birşey sorucam bu doktorlar dışında ayrıntılı yapan hoca yokmu bendr boşluk bulamadığım için ceyda hocaya aldım ayrıntılıya girmek için ceyda hocada özel öğretim üyesi o yapmıyor mu bilginiz varmı ?
nhrbsr 123NurKay123 ilk hamileliğimde bir kere gitme şansım olmuştu devlet hastanesindeydi çok tatlıydı cidden :)
pembemor25 Milkamilka görüntü veriyor ama çokta net değil siyah beyaz bende bir defa gitmiştim ücret 240 tl doktor çok iyi
Milkamilka pembemor25 iyi günler detaylı ultrason için perinatolojiden mi randevu aldınız acaba? Perinatoloji şu an randevu vermiyor maalesef ben normal kadın doğum polikliniğinden aldım randevuyu Orkun hocaya gitsem detaylı ultrasonu çeker mi boşu boşuna o kadar yol giymek istemiyorum 🥺