Zeynepali Kizlar sodacream haricinde baska ne kullandiniz memnun kaldinz ne aldinz smdi hasane cantasi icin alicam
Elaylama Zeynepali ben bübchen bariyer pişik kremi ve şauet pişik olursa geçirmesi için desitin mor olanından aldım. içerikleri temiz ikisinin de.
Bahar11mucize Zeynepali bende destini mor olandan aldım direk hem fiyatı uygun hem içeriği temiz hemde kullanıcı yorumlarıno okudım genelde memenun olmayan yok e bebekde eve kozmetik mağzasında gördüm ben e bebkden aldım fiyatı orda daha uyhundu
Zeynepali Bahar11mucize tamm cnm saolasin bnde bakam onu alirim belki sodocream bn cok begeniorm hatta ben kendi yuzume bile suruyordum suan cok pahali o yuzden daha uygun ve saglikli olan bisi olsun dedim
CansuOztomurcuk Zeynepali Sudocrem tavsiye edilmiyor pek. İçeriğindeki zararlı maddelerden dolayı. Mustela aldım ben dışarda, hastanede falan kullanmak için. Evdeyken de kantaron yağı kullanıcam annemin yaptığı.
Ruzgarr CansuOztomurcuk tavsiye edilmiyor dediğiniz krem hastanelerin yenidogan yoğun bakimlarimda ilk istenen krem.baska marka istemiyorlar en iyisi bu diyorlar.size kim soyledi herkesten farkli birsey duyuyoruz şaşıriyoruz artik
Bahar11mucize Zeynepali aynen canım çok pahalı malaesef alternetif yollar arıyoruz bende o yüzden seçtim destiniyi bide hakiki zeytin yağ sürücem bebeğime inşllah pişik olmazlar
Hanzadebebek Zeynepali hemen hemen wyni haftada doğururuz doğumu ayrı düşünüyorum sonrasını ayrı düşünüyorum:) bilinmezlik cok tedirgin ediyor
CansuOztomurcuk Zeynepali Kesinlikle bizim evden eksik olmazdı hiç. Hemen hemen her şeye kullanıyor bizimkiler kantaron yağını. Bana da yaptı verdi annem. Bittikçe yine yapar gönderir.
Ruzgarr Zeynepali sudocrem kullanin bence.hastanelerde yenidogan yoğun bakım ünitelerinde bile illede bu kremi istiyorlar.başka kullanmiyorlar.ben kendime bile kullaniyorum.ellerim cok tahris oluyor ne kullansam geçmiyor bunu deniyorum.ilk bebegimde kullandim simdide yine bunu kullanicam
Zeynepali Bahar11mucize bnm ebe demistiki hakiki zeytin yaginin icine karanfil katip onu iyce strejleyin karanlik bir yerde 20 30 gun klsn snra fisfisli siselere doldur bebegini onun la yagla poposuna onu sur onunla masaj yp demisti bn ole ypicam
Haticemrt Benimde bi arkadaşım önerdi bana çok memnun kalmış bende hastane çantam için hametan aldım mavi olandan ama
CansuOztomurcuk Ruzgarr İnstagramda ‘mühendisinoglu’ pişik kremi incelemelerinde içeriğini yazmıştı. Evet popüler bi ürün ve ben de almıştım. Fakat bebeğime kullanmayı düşünmüyorum artık. Herkesin kendi tercihi.
ozgeya Zeynepali doğduğundan beri mustela kullanıyoruz ve çok memnunum,45 günlük olduk henüz pişik problemi yaşamadık.içerik olarak en temiz kremlerden.
Duygu07 ozgeya canım mustelayı her altını açtığında mı sürüyorsun? Bide hangi marka bebek bezi kullanıyorsun?