Kaderyas0327 Ama gelen giden yok böyle olanlar var mı ya hiç belirtisi olmadan normal doğum yapan anneler burda mı sezeryan a kalmaktan korkuyorum 🙈
Fatmasnny Kaderyas0327 ben varım son 1 gün artık. Sancım Yok, nişan gelmedi, hiçbir belirti Yok. Ne olacak bilmiyorum. 6 kasımda kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım
Mis06 Kaderyas0327 aynı durumdayım son 5 ama belirtim yok. Nstde minik sancılar var ama açılma yumuşama yok. Çarşamba doktorum var bakalım ne diycek
Kaderyas0327 Gul11 bana ne diyecek acaba yarın kontrolüm var sunu sancı istiycem ben doktorum da kabul ederse bakalım
Kaderyas0327 Mis06 4 gün önce açılma var denildi ama sancılarım düzensiz giriyormuş o yüzden eve gönderdiler hala bekliyoruz ama hiç bir şey yok
Gul_hamad Kaderyas0327 selam kiz ? Naber? Doguramadin mi daha 😃 son 6 bende. Askim senin en son adet tarihin ne zaman? Bence hesaplamam dogru degil o yuzden gecikiyor. Bir de aen adetini duzenli sekilde goruyor muydun?
Kaderyas0327 Gul_hamad son adet tarihim 3 şubt doktorda aynı günü söylüyor bide ben düzensiz oluyordum mesela bir ayın başın da olurdum bide sonun da yani hep erken olurdum 🤔