sonnenschein İkiz bebekler için park yatak önerisi olan var mı, bir süre beraber yatmaları için almak istiyorum sonrasında ayrı ayrı yatak almayı düşünüyorum, prego sunny baby 70X120 bej rengi hoşuma gitti ama kullanışlı mı alan var mı?
Mercimekin-annesi44 sonnenschein ilk oğlumda hamileyken park yatak aldım 1.5 yaşında şuan hala çok rahatlıkla kullanıyor ve portatif her yere götürebiliyorum çok memnunum ben yoyko almıştım şuan ikinciye hamileyim iki çocuğum da çok rahat kullanabilir bence hiç düşünmeden alın derim mobilyalar zor ve kullanışsız
Ikiz_annesii Ayy tam aynı şeyi düşünüyodum iki gündür park yatak bakiyorum benimkilerde ikiz. Acaba ikisi tek yataga sığar mı diye düşünüyorum kara kara. İki tane alıp nereye sığdıracağım. Marka olarak elele madreyi cok duydum
sonnenschein Ikiz_annesii elele yi de çok gördüm nette ama kullananlar varsa yorum yaparlarsa fikir olur bizlere de🌸 iki tane ayrı ayrı ilk başta zor olur oda yapmayacağım çünkü ilk zamanlarda sonradan büyüyünce oda yapıcam nasipse o zamana kadar sığarlar diye düşünüyorum canım
Ikiz_annesii sonnenschein benimde akrabamız az kullandığı ahşap beşiğini verdi odaya koydum park yatak alıp ikisini de uyutup birini oraya alırım diye düşünüyorum zaten kısa süre kalacak bebekler anne yanında sonra birinin beşiği bu olur birininki de ahşap. Anne yanı şart çünkü ekstra da bi beşik daha almak istemiyorum zaten kısıtlı kullancaklar sonra bidaha yatak alınacak
Ikiz_annesii sonnenschein yok onu almayı hiç düşünmüyorum zaten park yatağı yatağımın dibine koyacağım