-Songul Tgcmrt48 tamamlayıcı sigortam var oda muayenehanelerde geçmiyor.ama ahmet beyi cok duydum ben 112 de calısıyorum tüm gebeler nerdeyse ona gidiyor
Brccnr Tgcmrt48 benim doktorumda ahmet güler çok memnunum muayenesi hastane dışı olduğu için biraz farklı doğum ücretide aynı şekilde
Tgcmrt48 Brccnr evet şimdi tekrar hamileyim imkanım olsaydı yine kendisine giderdim 🥰Fethiye yaşıyorum
Freyan Brccnr benim de aynı şekilde muayene farklı yerde. Bu durumda doğum ücreti 2 katı mi oluyor nasıl oluyor bilginiz var mi
oglusununannesii Aylinnn_ Aa ne tesadüf hepsi 😂 ben daha önce devlet hastanesine gidiyordum , sümeyra hanıma 2 kere gittim çok tatlı birisi onda doğum yapmayı çok istiyordum ama doğum ücreti bütçemize uymadı. Bende o yüzden yeni bir doktor arayışındayım
Freyan Ben de tahir ozguder e gidiyorum ayrı muayenehanesi var doğumu cinarlida yaptiriyormus doğum fiyatını bilmiyorum ama muayene 600 tl çok ilgili tavsiye ederim çok da öven var onu
Aylinnn_ oglusununannesii ben en başından beri ona gittim ama doğum için çok istedi bende değiştirmek zorunda kaldım 😏