Yagmurgvn Kızlar 12. Haftaya gidicez ve benim inanılmaz bir baş ağrım var resmen ensemden geliyoe tüm baş çevrem ağrıyor içten içten sizde de oluyor mu böyle yani şiddetli baş ağrısı yaşayanınız var mı 🤦🏻♀️
SaHil_Hayat Yagmurgvn benim de öyleydi oturup ağlıyordum kafamı kaldıramıyorum kandan kaynaklıymış 5e 6ya kadar düşmüş ilaçla zar zor toparladım
Hilalttk16 Yagmurgvn kan basıncıyla alakalı oluyor genellikle tansiyon takibi yaptırmalısın. O haftalarda benimde öyleydi parol içiyordum ama faydası olmuyordu
Ozge56 Yagmurgvn 12 haftama 4 gun kaldı acayip agriyor benimde 2 teremiste bu baş ağrısı varmış nasıl geçer bilmiyorum
pembiktavsan Yagmurgvn enseden gelen baş ağrısı tansiyon yüksekliğinden oluyor. Bi de tansiyon yüksekse düşmedikçe parol falan fayda etmiyor bi ölçün isterseniz o haftalarda benim de birkaç kere tansiyonum çıkmıştı baş ağrısı olunca anlamıştım
Hilal2 Tansiyonuna baktın mı hiç eğer tansiyon sorunu yoksa o zamanlarda bende aşırı baş ağrısı yasadım serum bile fayda etmiyordu ama ense falan tansiyon olabilir tansiyon hastasıyım biliyorum.
karperisi Yagmurgvn benimde 12+3 te başladı 14+4 e kadar sürdü suan yok birkaç gündür çok şükür insallah olmaz Parol içebilirsiniz