Hazalert Siem24 kasıl baldır arası batma hissi oluyor anlık ayaktayken🥹 onun haricinde iyiyim şükür. 35+0 da 2600 46cmdi. 35+5 olduk, 36da kontrolümüz var preeklemsi sebebiyle 37de alacaklar sanırım kontrolde belli olur herhalde.
Yagmursnr @Dmrsld sen ne düşünüyorsun. Erken değil 37den sonra zaten normal olarak doğum bekleniyo. Kilosu kaç acaba. Tabi karar senin 🙏
Dmrsld Yagmursnr ast 43 alt 77 38 e kadar bekleme kararı aldık her iki doktorla da acıkligim yok hiç biraz sancı çıkıyor oda normalmis
Melisasak145 Siem24 35 haftalık olduk 2650 gram 50 cm olmuş oğluşum 28 Mart’ta doğum Allah kısmet ederse 38 haftada gelicek paşam 😚
Yagmursnr @Dmrsld ah bende kan verdim sonuç bekliyorum sonuca göre yarın herşey belli olcak🥰 ama bebeğimin sağlığı yerinde kilosu filan hepsi haftasıyla uyumlu şükür 😊
Yagmursnr @Dmrsld alt 21 ast 19 çıktı yarın göstermeye gdiicem sonuç çok mutluyum ama idrarda lökosit diye birşey var o biraz yüksek inşallah şimdide ondan almaz doğuma 😁
cahillesohbetikestim Siem24 36+4 teyiz dün 2650 gr 48 cm çıktı oğluşum 37+6 da gelecek inşallah gününü beklerse 🤭