Siem24 Bugün görüş günümüzdü 35+6 dayım 2850 gr 46 cm dedi 38+4 te doğum olacak inşallah 🤎 siz de durumlar nedir ☺️
Ada-Uras-Asya Siem24 çok iyi maşallah bizimde bugün tan 37 hafta 2.900 gr 49 cm dedi 36 hafta ile uyumlu dedi ama olsun sağlıklı olsun da cuma günü doğumum olacak benim 4.sezeryanım olacak inşallah
Ersagununannesi Siem24 ben en son 36+1 de gitmiştim şu an 36+5deyim. 48,5 cm ve 3200 gr 🥰🥰 doğum şeklimiz belli değil hala. Canı istediğinde gelecek oğluşum 💙🧿❤️
KumsAlyaa Siem24 36. Haftaya yeni girdim sırtım patlayacak kadar çok ağırıyor bu sırt ağrısına bir çözüm var mı
Erbe Siem24 benim ilk oğlumda tam tersi oldu doktor 2700 ama 2.500 doğar dedi oğlum 3800 doğdu şuan 10 aylık şimdi 36 haftalık hamileyim kilosu 3750
aysenur449 Ada-Uras-Asya nasıl 36 ile uyumlu ya benim 36 da 2400 gr çıktı doktor da hiçbir şey demedi
Nnzife Ada-Uras-Asya merhaba 4. Sezeryan demişşiniz ya sezeryan kesiği ileriki aylarda da ağrı yapıyor mu? Benim ilk gebeliğin sezeryan istiyorum ama 2 3 yıl ağrı yapar çekersin diyorlar korkutuyorlar gerçekten öyle mi?
Mommy61 35te gitmiştim tam 2450 gram 49 cm di , 35+4te yani pazartesi tekrar görüşeceğiz sanırım doğum tarihine karar vereceğiz 🩵
Mommy61 Siem24 evett karın çevresi geriliği var karnı yağlanmıyor çok kilo almıyor ama uzuyor, doktor uzun ince bi bebek diyet yapıyor galiba demişti 😁😁😁
Ersagununannesi Siem24 ben neredeyse hiç kilo almadım sadece oğlan almış 🤭🤭🥰 doktorum şu an doğsa küveze falan girmez zaten dedi ama ben son dakikaya kadar beklesin istiyorum 🥰🥰
Siem24 Ersagununannesi ben 15 kilo aldım kızımda da 18 almıştım fazlasını vermiştim bakalım bunda nasıl olacak 😂 boyum 175 o yüzden çok şiş durmuyorum ama aldım yani 😂
Kbrtncyk 35+1 de 2500 olmuş dedi geç döllenme var 5-6 gün geriden geliyor oğluşum. Suyun da çok iyi dedi. doğum şeklim şuanda normal görünüyor ilerde ne olur bilemem illa normal olsun illa sezaryen olsun demedim baştan beri akışına bıraktık 🤗
Siem24 defneemom maşallah 🧿 evet canım 23/03/23 olsun diye sözleştik doktorla ben de o gün 38+4 oluyorum. Bugünü saymazsak 18 gün var inşallah önden geleyim demez 😁 sizin de mi o tarih olacak
pembiktavsan Srep benim var şahsen iki üç haftadır ayaklar ve ayak bileklerim şişiyor özellikle akşamları. 36. Haftaya giriyorum yarın