prensesinannesi94 nurr0101 30.haftada bıraktım ondan önce çok rahat ediyodum karnım büyüdükçe rahatsız olmaya başladım
ipekmom_ nurr0101 canım sağa kız sağolsun yatırmıyor yattığım az basıyor tekmeleri döndürüyoor, sola yatmaktan çürüdü omuzum zaten, bazen sırt üstü yatabildiğim kadar yatıyorum ama uyurken dönüyor insan ister istemez:)
Ledeyna21 nurr0101 karnınız büyüdükçe zaten nefes kesiyor yani uyku pozisyonlarının aslında bi zamanı yok zaten belli bi süreden sonra yüz üstü yatmakta sırt üstü yatmakta rahatsız ediyor kişiden kişiye değişiyor o süreye kadar istediğiniz gibi uyuyun değerlendirin bu günleri
nurr0101 prensesinannesi94 Daha 18+2 yiz ama sanki çocuk inadıma yapar gibi sağ dönsem o tarafa geçiyor sola dönsem o tarafa geçiyor rahat edemiyorum sadece sırt üstü yatabiliyorum. Ama sırt üstünü de çok onermiyorlar
prensesinannesi94 nurr0101 valla canım uyurken insan her şekle giriyor o kadar kasmadım ben kendimi bide o haftalarda karın okadar büyümediği için bi sıkıntı olucağını sanmıyorum ben yaşamadım en azından 30.haftadan beri benim kızda öyle geceleri savaş veriyoruz ne yana yatsam iki dk sonra top gibi orada 😅
nurr0101 prensesinannesi94 Eşime diyorum daha küçük çektirdiği kendinden büyük 🤣 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah
nurr0101 ipekmom_ Bizde de sağ sol kavramı yok hangi tarafa dönüp yatsam hanımefendi oraya geciveriyor hemen. Sırt üstü yatmak zorunda kalıyorum ama içim de rahat etmiyor bebeğime zarar veriyor muyum düşüncesiyle
ipekmom_ nurr0101 benimki daha karnımım sol tarafını keşfetmedi, hep sağda toplanıp duruyor 33hafta olduk 😀 rahatsız olsa belli eder kendini mutlaka canım hemen hareketleniyor zaten o şekilde yatma diye, şimdiden ellerine oyuncak olduk bu çocukların 😀
nurr0101 ipekmom_ Sizinki de kocaman olmuş maşallah😍 biz de 18+2 yiz şimdiden böyleyse sizin kadar olunca düşünemiyorum ben 🤣
ipekmom_ nurr0101 ooo sizinki daha fena olucak demekki 😂 benimki sağda biyer buldu kendine rahat, hiç ordan keyfini bozmadı 😀 inşallah daha kötü olmaz, gece uyumak haram oluyor yoksaa
nurr0101 ipekmom_ Valla öyle 🤣 Rabbim sağ salim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı