01_08 Elif2143 benim de Estradiol 71,67 FSH 4,39 çıktı bugün bir bilginiz var mı bu değerler hakkında
Elif2143 Doktora muayene gittim, Adetın 2. Günü bu sekılde cıktı değerlerim nasıl sızce bır fıkrı olan varmı 🥺 gögüsümden sıvı geldıgını belırttı. Prolaktın hormonum 15 cıktı referans aralıgında ama ilaç basladı içiyorum. Bu değerlerim nasıl kızlarrr
Lavenderandblue Prolaktininiz normal. İlaca gerek yokmuş bence. Dostinex mi verdi? Tiroid kontrol altına alınmalı. Gebelik düşünüyorsanız eğer. Şuan çok stresli bir dönemde misiniz? Stresten uzak kalmalısınız. Tiroid ve prolaktin stresten çok etkileniyor. Ben de muzdaribim aynı dertten. Ama korkmayın kontrol altına alınıyor.
Elif2143 Lavenderandblue verdı her ıhtımale karsı kullanıyorum suanda evet stresli bır donemdeyım estradiol değerı hakkında kafam karıstı. Aydınlatığın ıcın tesekkur ederım. Troid ılacı bende kullanıyorum daha once dahıliye doktorum vermişti ama devamlı kullanmamıstım kadın doğuma gittiğim için kullanıcagım sımdı. Senın troıd hormon değerın kacto ve ilacının adı neydı
Elif2143 Lavenderandblue evet canım dostınex verdı. Onumuzdekı hafta alttan muayene yapcak ve yumurtalarımın gelısıp gelısmedıgıne bakacak ultrasonda sıkıntı yok dedı ama bır baksın ıstıyorum
Lavenderandblue Estadriol normal bildiğim kadarıyla. Lh de pcos olasılığını gösteriyor. O da normal. Ama fsh hakkında bilgim yok. Yine de daha iyi bilen olur. Endişelenmeyin. Hepsi yoluna girecek şeyler.
Lavenderandblue Ben tiroid için ilaç kullanıyorum. Gebe kalmışım. Yükseldiği halde. Ama çok şükür kontrol altına alındı. Dr gebelikte tiroid yüksekliği 20-30 değerindeyse bebekte risk olur dedi.
Elif2143 Lavenderandblue cevapladıgın için teşekkür ederim içime su serptin hayırlısıyla bende hamile olmak istiyorum rabbım ısteyenlere nasıp etsın
Lavenderandblue Elif2143 levotiron kullanıyorum ben. Normalde 1.30 du değerim. Ama ben 7 haftalıkken öğrendim gebe olduğumu. O zaman gittim hemen doktora 7.81 e çıkmıştı. Doktor kontrol altına alırız dedi. Sonraki hafta 4 e düştü. Kadın doğumcular 2.5 altına düşürmek istiyorlar. Pazartesi yine kan vereceğim. İlacı kafana göre bırakma sakın. Her gün kullanmak gerekiyor. Kafana göre bırakırsam değerlerin bi iner bi çıkar.
Lavenderandblue Elif2143 Bu değerle dostinexe gerek yokmuş ya ben 52 lere çıktığında bile kullanmadım. İsterseniz endokrin doktorunuza bi danışın. Kadın doğumcular hemen dayıyor dostinexi. Ama endokrinciler normal görüyor. Dostinex yan etki olarak depresyon yapabiliyor diye bir endokrin doktorundan öğrenmiştim. Mümkünse üniversite hastanelerinin özel muayenelerine bir görün canım.
Lavenderandblue Elifcim ovülasyon testleri kullanabilirsin gebelik istiyorsub madem. Bir dua listem var istersen atayım. Ovülasyon testi laboquick kullanmıştım ben.
Elif2143 Lavenderandblue olur canım cok iyi olur 🥹mesaj atabılıyorsan atabılırsın bana ,bu arada özel kadın doğuma gittim. ılk defa kadın doğuma gitti. 7-8 aylık evlıyım 3-4 adet donemınden berı korunmuyoruz. Ovulasyon vardı sımdı depremden dolayı oda evde kaldı annemlerde kalıyoruz yapamıyorum
Elif2143 01_08 hiç bilmiyorum canısı hanı doktorda pek aydınlatmadı alttan muayene yapcak ve yumurtamı kontrol etcek ama bur postta blgısı olan yazar herhalde