Rumeysaylz Glen Lohusa terliği de aldım süslü püslü havlu terlik ama hastanede hemen kirlenir diye bende evde giymeyi düşünüyorum LCW den ev terliği aldım beyaz üzeri taşlı havlu terlik olmadığı için onu daha rahat giyerim hastanede
ozgeya Glen beyaz dışarıda da giyilebilecek tabana sahip bir terlik alıp onu giydim hastanede.bu havlu lahusa terlikleri hastane için bana uygun gelmedi,sonuçta tuvalete filan girip çıkıyorsun.onu evde giydim.
Minnakkkk Tosbik bende öyle aldım gezer 😀😀 anne terlıgı 😀 lohusa terlıgı aldım ama evde kullanırım onu hastane temız degıl sonuçta
Mltmstf Glen Normal pofidik altı sert ev terliği giyebilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum. Twigy, LCW ve Oysho da çok güzel terlikler mevcut.
Hafizeipek Glen lohusa terliği görümcem almış bana ama annem evde giyersin hastanede WC de falan batar o dedi sonra yıkanmaz da üstü çiçekli falan bozulur diye cross aldım ben 😆
Selim_Alparslan kardeleng 😀😀 kız hiç aklıma gelmedi ya 😃 böyle mavi hastane poşetleri varya onlardan takayım dedim ama neyse alırım hastanede için ucuz bir şey
kardeleng Selim_Alparslan ay ne biliyim o havlu terlikler bir korkutucu geliyor bana kayıp düşerim şöyle sağlam dışarı terliği tarzı bir şey daha güvenli geliyor.O süslü terlikler sanırım fotoğraf anında giyilip çıkarmalık yani bence öyle olmalı🙈
Annesininkuzusu0911 Normal terlik alacağım hastanede kirlenir wc de falan hastaneden sonra da atarım 🤣