Gonca_ergn Crescent96 aynen canım anneler istiyor çocukları herşeyin en güzelini görsün giysin yaşasın 🤗 çok güzel bir duygu Allah tüm isteyenlere nasip etsin 🤲
Tutumug @"yfs nasıl oldu bilmiyorum ama mavi rengi 60 tl ye düştü sepette hemen aldım,hatta 2 tane aldım hediye olarak da götürürüm belki diye.bu fiyata çorap alamayız çünkü :) çok teşekkür ederim paylaşım için
_yfs_ _yfs_ canım kargo geldi bugün resimdeki gibi kumaş birazcık yumuşak değil gibi geldi bana ama fiyatına göre gayet iyi 😀
Tuubaoz _yfs_ hayırlısıyla giydirmek nasip olsun hepimize güzel duruyor bence fotoğraf için aldım zaten cok durmaz ustunde battaniyede iş görür gibi duruyor bu fiyata dimi😂 çok sağol canım hayırlı olsun güle güle giysin minik kuş 🐦🌸
_yfs_ Tuubaoz amin canım amin bende battaniye için aldım diğer hastane çıkış setleri gereksiz pahalı dediğin gibi üstünde çok durmayacağı için devamlı kullanabileceğim zıbındı alt üst takım alıcam o şekilde büyür gider içinde 😀 Rabbim hepimizin kucaklarını sağ salim doldursun güzel hayrlı evlat olsunlar ☺️🌹
Ledeyna21 Zdogan instagramda bebekdesen sayfasından yaptırdım hatıra olsun diye yaptım bende ama beklediğimden güzel geldi beğendim bende