ezgusscom Kizlar diş veya diş eti ağrılarında kendi doktorunuza mı yoksa bi acile mi gittiniz, diş eti çekilmesi yaşıyorum sanırım ama aşırı derecede sancılı bi süreç yüzümü bile şişirdi hangi doktora gitmeli şaşırdım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pnr_KMRC1 ezgusscom iş eti çekilmesine tuzlu su çok iyi geliyor canım dene istersen kaya tuzuyla hazırlarsan iyi olur suda ılık olsun geçmiş olsun🌸
Cayvarmiya ezgusscom kendi doktorundan onay alıp sonra dişçiye gideceksin ama 3. Trimester dönemindeysen işlem yapılması riskli
Yaseminnn75 Benimde dolgulu dişim ağırmaya başladı o kadar şiddetli ağrısı yok ama ne yapacam bilmiyorum çekerlermi onuda bilmiyorum
Yesraan Yaseminnn75 ayyy bir hafta önce Kanal tedavili dişim ağrıyordu öldüm öldüm 36 olduğum için ilaç yazdı cekmiyorlar
Yesraan Yesraan ayyy bir hafta önce Kanal tedavili dişim ağrıyordu öldüm öldüm 36 olduğum için ilaç yazdı cekmiyorlar @ezgusscom
Yaseminnn75 Yesraan benim 10. Haftadayım bana ilaçta yazmaz çekmezde heralde ne halt edecem bilmem 😊😃
ezgusscom Pnr_KMRC1 sürmediğim doğal yöntem kalmadı, ilacı var ama maalesef hamilelikte kullanılmıyor. Ne yaptıysam geçmiyor bende parol içiyorum kuş ediyor beni 😍😂 Doktora gitsem ne verir acaba? 🫠
Banu04 Bende 5 aylikkan çok ağri çektik çuruk dişim vardi doktor hiçbişeya izin vermedi sedece parol kullan oda gunde 1 kere dedi aciya dayanamadim evde kendin çikartdim dişimi