kizannesii Ysn yok herşey gayet iyi gidiyo kilosu vs haftasıyla uyumlu oldu hep.dedigim gbi doguma dair bi belirtim bile yok🙈havuç suyu falan da içmedim öyle ama sen dene havuç suyunu faydalı oluyo diyolar.tabii bide bol su
[silindi] Ysn her gün içmedim ben haftada 3 gün falan ama bol su için inşallah düzene girer Doktorlar korkutuyorlar birşey olacağı yok Allah’ın izniyle diyorum ya bir ay oruç tuttum ben suyu sınırda demesine rağmen
Azrazerin Ysn canım onun bir bebeği karnında ölmüştü diğeride zehirlenecek diye erken almak zornda kaldılar 29.haftada
Azrazerin Ysn hayır gelişimi durmuştu suyla alakalı değil zaten havuçundan etinden kaşarından arısütüne kadar herşeyi tüketiyotdu arkadaşım bilinçliydi olacağı varmış. Su yüzünden olsaydı iki bebek tehlikede olurdu
Habis07 Benmde suyum az ve bir hafta br hafta dye dye 36 ya geldk bebek 2500 gram alıcaz dedi doror yoksa tehlike anne krnında allah korusun ! O yzden doktorun ne derse onu yap bol su ic dayan 37 de olsa. Dyorum ben ama galeba 36 olacak
Ysn Habis07 ins bizde saglikla geliriz sag salim zaten benim suyumds zorun olmasa da 36 37de alincak bebegim