Lokum-12 Kızlar selam hamilelikte cinsellikle ilgili bir tedbir aldınız mı yada rutinde bi değişiklik falan dikkat ettiğiniz şeyler neler
Nevaninannesi Lokum-12 eğer dr yasaklamadıysa (düşük riskin vs yoksa) öneriyor bile. Benm de sadece korunun demişti. 36. Haftamdayım artık haftada 2 kez korunmadan önerdi. Sanırım spermler doğuma yardımcı oluyormuş.
Anonim3447 Lokum-12 10 haftaya kadar filan uzak durduk sonra da çok nadir olacak şekilde giriyoruz ilişkiye şuan 5 ayimdayim ve bazı pozisyonlarda karnım çok ağrıyor
Ecegksu Bana kendinizi kısıtlamayın demişti dr sormadığım halde farklı bir sağlık durumu düşük vs yoksa sonuna kadar devam edebilir diye biliyorum 38+4üm mesela devam ediyoruz
Yulos Doktorum en başından beri “cinsel ilişkiye girmenizde hiçbir sakınca yok” dedi. Herkesin durumu farklıdır, doktor ne diyorsa doğrusu öyledir diye düşünüyorum
Esma1993 Lokum-12 ilk uc ay riskli oluyor dusuk tehlikesi daha cok bu aylarda oldugu icin zaten bi sorun gorunce dr dikkat edin diyor zaten yasak diyor plesanta rahim agzini kapatinca vs cok riskli oliyor en iyi yapmamak 🤣
Burcu395 Lokum-12 nazar değmesin maşallah benim bır tehdit unsuru yok 7+3 haftalık olduk doktor 6+6 da vede ılk gıttıgım 5 haftalıkta ıkı sefer gittik ıkı sefer de es olarak bizim dikkat edeceğimiz bısey varmı dediğimizde ıkı muayenede de 15 gun olmasın dedı ılk 3 ay bebek yerını tam edene kadar rısk olmasada istemiyor tedbir alıyoruz dedı Dr hanım